Реклама / Ads
6| 6329 |10.11.2021 НОВИНИ

Арман Бабикян: Ще поканя всички фирми, които са били ограбени от управлението на Борисов

.
Арман Бабикян пред Люба Кулезич
В русенско ми казаха, че там „жив“ политик не са виждали. Явно не ги интересува. Там има наслояване не просто от културен елит. Там има научно-технически пласт от компетентност. Там има общинско летище, което естествено не работи. Това каза кандидат-депутатът от ИБГНИ Арман Бабикян в „Честно казано“ с Люба Кулезич по Евроком.
 

Никой не си мърда пръста, за да помогне на бизнеса. Каквото зависи от тях си го правят, не чакат ни община, ни държава. Дадох си сметка, че съдбата е иронична, понякога жестока. Още не съм с костюма под душа. Иронична е, защото се наложи да попадна в ситуация на мой клиент. Години подготвях хора за политиката. И сега- хоп-аз в обувките.

 

От друга страна си казвам – помагаш на този, този и този. Но, по дяволите, няма кой. Писна ми да чакам. След изборите ще поканя всички фирми, които са били ограбени от управлението на Борисов, за да видите колко е впечатляващо.

 

Страхът ще си отиде, в момента, в който хората осъзнаят, че могат да направят нещо заедно. Пораженията ще трябва да се лекуват бавно, с убеждения. И с натиск от страна на държавата. Не с принуждаване. Казах на хората – не очаквайте да ви лъжа. Не съм аз човекът. Държавната администрация – 400 000 души, един месец отпуска за тези, които не искат да се ваксинират. След това довиждане. И без това е раздута администрацията.

 

Винаги сме били странна коалиция. Направихме го, защото подадохме ръка на всички. Подадохме и на Христо Иванов и Атанас Атанасов, подадохме и на Слави Трифонов. Това, което 14 месеца криха и лъгаха, стана известно в комисията за полицейско насилие. Оказа се, че сме много ефективни. Ние сме смъртоносно ефективни. Имаме много за вършене. Но за толкова време-толкова работа.

 

Това, което се случва е, че Цветан Цветанов държи ГЕРБ живи. А не Бойко Борисов.  Сигурно трябва да има обединение при нас – партиите на промяната. Не зная какво ще се случи, зная како ние ще направим. Социология не чета ,те са рекламни съобщения. Ние като най-малкото камъче в обувката, трябва да влезем.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5124 |04.10.2021 Бабикян: Герджиков е силен кандидат, но представлява консорциум между ГЕРБ и ДПС . 9| 24089 |02.10.2021 Арман Бабикян към Борисов: Като си голям пич, излез срещу шофьора на самолет . 13| 9405 |30.09.2021 Бабикян: Борисов ще се окаже лукова глава, ако не се изправи срещу Радев . 12| 6834 |27.09.2021 Арман Бабикян: СУ ”Св.Климент Охридски” защити честта си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads