Реклама / Ads
42| 6583 |13.09.2013 НОВИНИ

Асен Генов и Мая Манолова на нож за плащане на проестиращи

.
30 лева вървяла появата на пенсионер на протестите, 50-на работещи граждани и по 100 лева на семейства с деца. Някои си обезпечили дори летните отпуски с участието си в протестите.Такъв ценоразпис обяви в "здравей България" по Нова тв червената депутатка Мая Манолова
 
Преди нея в студиото бе блогърът Асен Генов, който се изявява и като един от лидерите на протестите. Той отрече категорично някой от недоволните от правителството на Орешарски да получава пари. След като водещите го попитаха, дали може да гарантира това свое твърдение, Генов уточни, че говори за хората около него и тези, които познава от проестите. Той обясни също, че протестирал само вечер, а денем работел. Пари си осигурил чрез участие в конкурс за някакъв проект, който спечелил и съответната фондация го финансирала.
По време на рекламите Генов и Манолова са спорили на висок тон, разкриха водещите Ани Цолова и Виктор Николаев.

Кметове от ГЕРБ в Дупнишко събирали цели автобуси и с участието на хора от администрацията водели хората на бунтове в София срещу пари, заяви след това Манолова. Тя се закле, че БСП не плаща на контра протестиращите и дори се подписа на лист под твърдението в студиото.

На въпрос има ли скрити интереси в новия Изборен кодекс. Много хора се хвалиха, че по този начин са си обезпечили лятната почивка. Има доказателства, има свидетелства и по медиите се отразява, поясни още тя. В контрапротестите имаше помощ от структурите на БСП, но ние не сме го крили. БСП е помогнала в организацията на тези протести. Защо тези, които имат парламентарно мнозинство да имат основание за подкрепа, а ние не, коментира Манолова протестите.

Ние никога не сме използвали зависимости, както и БСП не е плащало на протестиращи, коментира тя и дори се подписа под думите си. Защо да има кауза "оставка на правителството", а да няма "подкрепа на правителството"?, попита Мая Манолова. Ако ще се успокоите и престанете да питате кой предложи Делян Пеевски, приемете, че аз го предложих и спрете да питате. политическата отговорност за това вече беше поета, мисля че трябва да се приключи темата. Според вас след всяка грешка трябва да има оставка - така ли, не мисля, че е правилно - заяви зам.-председателят на парламента.

"Според мен трябва да се опитаме и това е предизвикателство пред мен да убедя хората, че трябва да се предотвратят манипулациите по време на избори. За да не се случва повече "Костинброд" ще има точна информация, уникален номер и т.н. Разпознаваемите лица в българската политика трябва да ги има в листите, защото ако избирателите не познават кандидатите те няма да ги изберат", обясни Манолова. Надявам се да бъде възприето машинното гласуване, то ще помогне и при преброяването на бюлетините. Ние залагаме на промени, които да осигурят една равнопоставеност на всички партии. Така и повече партии ще могат да се възползват от държавната субсидия за партиите, добави още тя. Това е първото правителство, което наистина работи, работи в интерес на хората, обяви още Манолова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 6633 |12.09.2013 Мая Манолова: Приключихме работата по Изборния кодекс . 4| 5285 |05.09.2013 "Филмът” прекратяване на концесионния договор на „Софийска вода” е опасен . 77| 5667 |05.09.2013 М. Манолова: Правителство свърши за 3 месеца повече работа от предишното за 3,5 г. . 34| 5740 |04.09.2013 Мая Манолова: ГЕРБ си го мери с реформаторския блок

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads