Реклама / Ads
77| 5666 |05.09.2013 НОВИНИ

М. Манолова: Правителство свърши за 3 месеца повече работа от предишното за 3,5 г.

.
Мая Манолова
Министрите толкова много са се заработили, та нямат време за друго. Хората, които подкрепят Пламен Орешарски, също имат право да дойдат на жълтите павета и до заявят, но представители на БСП не са плащали за протестите. Съответният партиен клуб може да го е направил.
 

Няма логика сметките на ток на хората да бъдат повишени, защото цената му беше намалена с 5%, обясни по БТВ зам.-шефката на НС Мая Манолова. В противен случай това би било скандал. Ще иниицирам незабавно едно заседание и на Комисията по гражданско общество и едно на Комисията по енергетика. Ще предложа да поканим и шефовете на ЕРП-тата и представители на ДКЕВР, обеща тя. Хората, които се оплаквали, обаче били много и достатъчно възмутени, каза Манолова и напомни, че ако една сметка е с 30% по-висока от предходни, клиентът може да откаже да плати, а ЕРП-то трябва да докаже защо сметката е такава. Манолова пое личен ангажимент да изясни случаят.

За 100-те дни на кабинета Орешарски тя каза, че това е първото правителство, което е направило за българските граждани и фирми за 3 месеца повече отколкото предходното свършило за 3,5 години. Идеален човек няма как да бъде намерен за която и да е позиция, каза тя и добави, че много по-аткрактивни за медиите са балерините и шоуто пред парламента от реалните проблеми.

Сериозна критика търпят медийните и публичните изяви на министрите, те толкова много са се заработили, та нямат време за друго, каза още Манолова. Хората харесват премиера Орешарски, но трябва по-активна медийна политика, за да разберат хората какво се случва, посъветва Манолова.

Контрапротестът е следствие на протеста, но и в протестите участваха представители на десните партии, които не са парламентарно представени, съобщи тя. Вчера протестът вече стана изборно мероприятие и се превърна в протестен туризъм, така обаче направиха мечешка услуга на протестите, обобщи Манолова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 5740 |04.09.2013 Мая Манолова: ГЕРБ си го мери с реформаторския блок . 51| 5576 |02.09.2013 Мая Манолова: Препоръките на Плевнелиев към парламента не са на място . 36| 5732 |01.09.2013 Я. Стоилов: Правителството се бави с персоналните промени . 68| 5592 |29.08.2013 Манолова: В БСП не обсъждаме предсрочни избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads