Реклама / Ads
2| 8365 |03.02.2023 НОВИНИ

Бабикян: До седмица очаквайте някое познато лице да бъде призовано и да дава обяснения

.
Източник: личен архив
Имаме неофициални разговри с ПП и ДБ, но нищо повече, заяви пред БНР пиар експертът Арман Бабикян от Гражданско движение "Ние идваме!".
 

Ние самите 4 пъти призоваваме за обединение и сме абсолютно праволинейни, посочи той и добави: 


"Присъствието вътре е безсмислено, ако няма този синергичен процес на хора с еднакво мислене, за да може да се води що годе равностойна битка. Няма никакво смаляване в ГЕРБ и ДПС. Нали виждате кои политически сили пътуват надолу". 


Ние не сме хора, които участваме в избори, просто, за да присъстваме, категоричен бе Бабикян. 


"Когато някой е направил такава заявка, е добре да го направи с цялото си сърце и с целия си политически разум.

 

Ако остане дори 1% под чертата от тези, които са склонни да гласуват за просперитет, демокрацията и справедливостта в страната, печели Борисов.

 

Ако някой наистина има желание това да се случи, ще преглъща, ще дава назад и ще даде път на тези, които са знакови имена, за да могат да изтеглят максимум електорат. Ако трябва, ще се откаже от субсидията си и ще я даде другиму". 


Запитан защо общността, която представляваше протеста в парламента, се раздели, Бабикян отговори: "Нормално е хората да се разделят по идеологически виждания, но не по основните цели. Този наратив, свързан с борбата с мафията, беше логично да бъде общо виждане на всичи тези хора, независимо къде се намират според идеологическите си виждания. Моето неразбиране е защо толкова трудно се минава по онази пътека, на която са разпределени бухалките и морковите".


Идват избори, боят ще продължи по демократичните сили, подчерта той и добави:


"Отстрани винаги има изкушения - постове, пари, бъдещи съдружия. В следващия ред е бухалката и тя се случва". 


"Кампанията вече е стартирала, че така че максимум до седмица очаквайте някое лице, което ви е познато, да бъде призовано някъде и да дава обяснения", прогнозира Арман Бабикян. 


На никого не трябва да се отрича ролята в протестите, смята той относно ролята на президента Румен Радев и добави: "Хубаво е да бъде оценяван според собствените му възможности. Може да спечели по този начин втория си мандат". 


"Очевидно нещо при президента се е променило, при ДПС едва ли", коментира Бабикян и добави: 


"ДПС са това, което са били. При президента промяната е прекалено очевидна. Ако има желание, трябва да даде обяснение. Когато излъчваш министри, за които казваш, че са чудесни - като министър на енергетиката например, а те се кълнат в "Газпром", преди това издигаш други и после ги наричаш "шарлатани", освобождаваш трети. Леко фриволен танц с имената на хората, но за тази разбота са нужни 2 страни". 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3319 |29.01.2023 Дъжд, сняг и ниски температури ни очакват през следващата седмица . 0| 3216 |23.01.2023 Зимата настъпва, очаква се сняг в края на седмицата . 1| 3507 |20.01.2023 Бабикян: Борисов е изключително добър майстор да разбива. Срещу себе си има аматьори! . 0| 3113 |17.01.2023 Грипът настъпва! Ето в кои области ще бъде обявена грипна епидемия до края на седмицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads