Реклама / Ads
9| 4110 |05.05.2021 НОВИНИ

Балабанов към Ненков: Сериозно ли казвате, че политическият живот не е във Фейсбук?

.
Станислав Балабанов Източник: БГНЕС
Словесен сблъсък между депутатите от партиите на Трифонов и Борисов заради обвинения, че от „Има такъв народ“ „действат от Фейсбук“.
 

„Г-н Ненков, Вие казвате, че политическият живот не е Фейсбук. Сериозно ли го твърдите това нещо?", попита Станислав Балабанов колегата си от ГЕРБ Александър Ненков, визирайки, че от доста време самият им лидерът не се е появявал никъде другаде, освен в социалната мрежа.

 

„Напоследък ви е адски страх и вашият лидер е през 30 минути е във Фейсбук. По отношение на поемането на отговорност, след като 2.5 млн. българи казаха „да“ на 1 лев субсидия. Имахте възможност 4 години да направите субсидията. И мажоритарната система не я направихте. По отношение на поемането на отговорност вие сте абсолютно отговорни. След като на правна комисия, отново имахте възможност да подкрепите предложението, защо се въздържахте“, каза още Балабанов.

 

Любезности си размениха също Филип Станев и Тома Биков.

 

„Да говорите за лицемерие от парламентарната трибуна е висша форма на лицемерие, познавайки вашият политически път, защото ние като журналисти сме го следили. Да не ви припомням прословутата ви фраза за Бойко Борисов за образа на карикатура“, Станев от „Има такъв народ“ след изказване на депутата от ГЕРБ Тома Биков.

 

„От „Тома Неверни“, по отношение на Бойко Борисов, се превърнахте в „Тома Най-верни“ апологет на същия този премиер“, допълни народният представител от ИТН.

 

„Така че много ви моля не говорете точно вие за лицемерие, вие бяхте част от заслугата, която имахте тогава. Част от това да се разпадне старата ви политическа формация и да не присъства в парламента под онази форма, под която беше тогава. Тогава бяхте действен деец на реформаторската история в България, а сега сте краен апологет на Бойко Борисов“, обясни Филип Станев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 3133 |29.04.2021 ЕМКО отвърна на прокуратурата: Има сериозно разминаване с истината . 23| 3233 |28.04.2021 Станислав Балабанов: Която и партия от протеста да предложи правителство, ще бъде задушена в парламента . 14| 4765 |21.04.2021 Балабанов: Готви се странна и брутална коалиция . 13| 3312 |17.03.2021 Д-р Пенчев: Не можем да спрем вируса с вълшебна пръчка! Положението е сериозно!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads