Реклама / Ads
20| 5208 |27.09.2021 НОВИНИ

Станев: Кирил Петков ми прилича на Джон Траволта

.
Филип Станев, Кирил Петков Източник: стопкадър, Nova News
На мен Кирил Петков ми прилича на Джон Траволта. Те с Василев са симпатични като външност. Но не са открили топлата вода. Техните идеи са приоритетите на страната. Това заяви по Nova News Филип Станев от „Има такъв народ“. По думите му ако Петков е нарушил Конституцията, бидейки с двойно гражданство, е възможно най-лошият пример за българските граждани.
 

„Те са новата вълна в българската политика, ние също сме част от нея. Бяхме отворени докрай да се работи с т.нар. партии на протеста, кабинет не се състави заради внезапно проявили се изблици на несъстоятелност“, добави той.

 

Според него е необичайно твърдението на Петков, че ще води разговори с ГЕРБ и ДПС, ако признаят за корупция.

 

„Няма как да бъде отворен диалогът с ГЕРБ и ДПС, те доведоха нещата до сегашното състояние. Трябва да видим как ще се разположи картата на политическия живот след изборите. Когато знаем точните числа и проценти, ще можем да кажем какво ще предприемем. Правителство на всяка цена означава, че е много важно да го има, а не че ще допуснем всякакви компромиси“, заяви Станев и допълни, че подкрепя призива на Слави Трифонов, че трябва да има смирение.

 

За твърденията, че зад „Има такъв народ“ стои Маджо, Станев заяви, че ако няма доказателства, а всичко било само клюки и сплетничене.

 

„Има такъв народ“ има сериозна членска маса. Партийните ни членове си плащат членския внос в размер на 10 лв. Има и дарения, но ние спазваме волята на гражданите и  вземаме 1 лв. субсидия“, обясни той.

 

За спора с Татяна Дончева Филип Станев каза, че никога повече няма да говори с нея: „Тя много добре свири на цигулка, може би трябваше да си се занимава с това. Поведението й е грозно, интригантства и сплетничи. На края на последния парламент тя беше изолирана от собствената си група. Защитиха я формално“.

 

Относно казуса с Петър Илиев Станев заяви, че той не може да е ключов за определяне на едно управление.

 

„Ние стоим зад хората, с които искаме да работим. Да го оставим на личното му спокойствие, той преживя много. Да не гледаме в миналото“, коментира още Филип Станев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 9035 |26.09.2021 Петков и Василев казаха как ще избегнем шокова цена на тока . 25| 6107 |26.09.2021 Кирил Петков: Кръгът „Капитал“ на Прокопиев аз не знам точно какво означава . 11| 5093 |26.09.2021 Петър Москов: Петков и Василев са толкова леви, колкото дясната ми обувка е лява . 20| 12603 |25.09.2021 Андреев: Нови избори не са изключени. Но проектът Петков-Василев може да е важната спойка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads