Реклама / Ads
0| 3288 |29.06.2022 НОВИНИ

Балабанов: Случващото се е оздравително за нашата партия

.
Станислав Балабанов
Хиновски не е народен представител в 47-я парламент. Бил е част от ИТН и е негов личен избор. Повече се забавлявам с мотивите на такъв тип личности и снощи решиха, че нещо не е добре с програмите и снощи решиха, че нещо не е изпълнено.
 

Това каза депутатът от ИТН Станислав Балабанов по БТВ. Той обясни още: 

В крайна сметка има една гледна точка. Има и друга - на хората и експертите, което са останали. Александър Николов не е случаен човек, както твърди Хиновски. Наистина се забавлявам с неговите мотиви. Това показва, че в нашата партия има демокрация. Случващото се е оздравително за нашата партия.

 

Пожелавам на Хиновски да е здрав, аз съм с добри чувства. В битка, особено когато е жега, хората с характер и лидерски качества се показват. Бруталният натиск продължава към нас. Министър-председателят в оставка продължава опитите си да пазарува депутати. Има заплахи и оферти към народни представители. хората ми споделят тази информация, винаги, когато има такъв начин. Има няколко вида оферти- постове, кандидатски листи, заплахи. Видяхте бивш министър как се държи с народен представител. Към мен няма позвъняване, обяснявам си го с последователната ми политика в публичното пространство. 

 

Провеждаме нормални разговори с колегите си. Споделяме си, провеждаме работни разговори с другите депутати. Всеки има право на този свят да постъпва морално. Нито сме спрели някой, нито сме заплашвали някой. Пращаме цената си. 

Практично е решение за правителство на специалисти. Министър-председателят се е самозабравил. Срамно е неуважението към институциите. Да  правиш демонстрация и да не ходиш при президента. Не виждам проблем с бюджета, това е смешно оправдание. Премиерът не е част от бюджетната комисия. Да си пращаш оставката по куриерската фирма, можеше да си я пратиш по куриерската фирма на един министър.

 

ИТН не вкара държавата в криза Предупреждаваше 5 месеца, че не изпълнява коалиционното си споразумение. Ни есме подходили последователно. Във френското предложение на езика на дипломацията изглежда добро, но то не гарантира нищо. Българите имат права, които трябва да се зачитат. Френското предложение не гарантира правата им. Не може в последният момент да гласуваме нещо на някой, който да си запише успех в дипломацията. Отвратително е било поведението на министър-председателя. Записките, които не бяха разсекретени,  щяха да покажат думите му пред Вархей. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3776 |25.06.2022 Балабанов: Постъпихме правилно . 0| 2857 |24.06.2022 Станислав Балабанов: Премиерът реши да си измие ръцете от РСМ с парламента . 0| 5210 |16.06.2022 Балабанов: В ББР беше назначен човек на 15 000 лв. заплата. Този човек днес е шеф на правителствения кабинет . 0| 3542 |01.06.2022 Случващото се в Украйна вече е “гражданска война” за Русия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads