Реклама / Ads
1| 3238 |17.07.2024 НОВИНИ

България ликува! Най-големият музикален фестивал в Европа EXIT идва у нас - слива се с BREEZE

.
Най-големият музикален фестивал в Европа EXIT идва в България – той се обединява с българския фестивал BREEZE. За първи път такъв голям и успешен международен фестивал инвестира в България и в български фестивал.
 

Обединението между двата фестивала означава грандиозен музикален фестивал под шапката на EXIT, който ще се случи догодина през 2025 г.

 

Основателите на BREEZE и EXIT решиха да зарадват българската публиката и варненци още това лято през август с фестивала Varna BREEZE by EXIT, който освен че е подарък за празника на града, е своеобразен тийзър за мащабите на феста, който предстои през 2025 г.

 

Фестивалът Varna BREEZE by EXIT стартира на 14 август, сряда, и продължава до 18 август, неделя, включително. Събитието ще се състои на Пантеона в Морската градина на града.

 

Освен големи артисти на главната сцена, Varna BREEZE by EXIT ще предостави на меломаните и гостите на Варна и още няколко сцени с множество DJ-и, групи и забавления в безплатната фестивална зона около Пантеона.

 

Засега имената, които издават организаторите на Varna BREEZE by EXIT, са Dire Straits, Chambao, DJ Mark Knight, Stereo MC’s, както и много други, международни и български артист, които ще бъдат обявени в близките две седмици.





"Щастлив съм да обявя сътрудничеството на два фестивала в Нови Сад и в България. Догодина фестивалът ще е голям, а тази година двата града се побратимихме", сподели основателят на фестивала EXIT Душан Ковачевич.

 

Кметът на Варна Благомир Коцев от своя страна каза, че тази година фестивалът в града ще бъде значително по-малък от този в Нови Сад.

 

"За първи път съм на EXIT и съм впечатлен. Радвам се, че започваме нашето сътрудничество. Следващата седмица ще обявим и EXIT във Варна. Това е град, който прилича на Нови Сад и се надявам фестивалът да има успех", каза Коцев. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2286 |17.07.2024 Променят движението на ул. "Опълченска" в София заради ремонт. Как ще се движи градският транспорт? . 0| 2185 |17.07.2024 Избухна пожар и в района на Белмекен. Застрашен е Национален парк Рила . 3| 3003 |17.07.2024 Factcheck: Цифрово евро, "контрол над масите", чипиране - пак дезинформация срещу еврото . 3| 2276 |17.07.2024 Руслан Трад: Прекъсването на кабелите ще стане често явление по време на война. Според вас защитена ли е България?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads