Реклама / Ads
14| 5200 |23.09.2020 НОВИНИ

Без парите на Брюксел Борисов е господин Никой

.
Велизар Енчев
БЕЗ ПАРИТЕ НА БРЮКСЕЛ БОРИСОВ Е ГОСПОДИН НИКОЙ Време е Отровното трио да се обедини около кауза, която всъщност е главната цел на протеста: Изборите, каквито и да са те, не бива да се правят от ГЕРБ и ОП!
 

Ако вотът /редовен или извънреден/ отново ще е дело на изборната машина на Борисов и компания, резултатът от него е предизвестен: Нов мандат на мутрите!
Избори, които са компютърно обработвани от държавната фирма „Информационно обслужване“, приватизирана от гербаджийски математик, ще дадат четвърти мандат на Борисов и коалиционните му патерици.


Експертно правителство, избрано от депутатите на ГЕРБ, ОП, ДПС и Воля, ще произведе отровни резултати: половин милион невалидни бюлетини, милион мъртви души, купен ромски вот, дирижиран изборен хаос!


В Деня на Независимостта лъсна отровна истина, която официализира коалицията ГЕРБ-ВМРО и погреба политическата кариера на Каракачанов. Идеята му за експертно правителство е писана в Боянските сараи и дава доживотна власт на човека с Боянското шкафче. А желанието му да помири президент и премиер е толкова абсурдно, колкото отчаяните опити на Химлер Нацистка Германия да се помири с Антихитлеристката коалиция.


И кога протестът ще установи постоянен протестен лагер пред Европейската комисия на ул. „Раковски“? Европейският съюз е единствената външна сила, която може да вдигне „червен картон“ на Борисов – не с кухи декларации, а с блокиране на милиардите от европейските субсидии!


Само тогава ДПС ще оттегли подкрепата си за режим, от който получи морски сараи, ТЕЦ-ове, пристанища, студен резерв, държавни поръчки за стотици милиони…
Без парите на Брюксел Борисов ще абдикира на следващия ден.
Тъжно е, но трябва да го признаем: Отново чакаме свободата си отвън!

 

Журналистът Велизар Енчев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 7029 |23.09.2020 Борисов заряза джипа. Показва газовото трасе от хеликоптер . 21| 6646 |23.09.2020 Българите в Нидерландия разказаха на депутати в Хага за корумпираното правителство на Борисов /снимки/ . 24| 7032 |23.09.2020 Социолог: Ще бъде изтълкувано като предателство ако Борисов и Радев седнат на една маса . 16| 7086 |23.09.2020 Румен Петков: Ако президентът разговаря с Борисов, ще легитимира корупцията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads