10|
5246
|28.04.2009
НОВИНИ
Безопасността на храните обсъждат в Пловдив
Качеството и безопасността на храните ще обсъждат експерти от различни институции на започващата днес в Пловдив конференция.
Сред разискваните теми ще бъдат “Етикетиране на храните и микробиологична безопасност”, “Генетично модифицираните храни – възможност или заплаха”, “Контрол върху безопасността на храните” и “Ролята на потребителите за безопасността на храните“.
Участниците в конференцията ще се запознаят с правните възможности за защита на потребителя в случай на увреждане при употреба на хранителни продукти и ролята на потребителите в безопасността на храните. По темата ще говори експертът от Българска Национална Асоциация на потребителите Асен Ненов.
Конференцията е част от проект на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, финансиран от Европейската Комисия.
Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads
КОМЕНТАРИ
Реклама / Ads