Реклама / Ads
7| 4804 |09.09.2021 НОВИНИ

Биляна Петрова: Здравето ми е съсипано, елате да ме подкрепите в съда

.
Биляна Петрова
Здравето ми е съсипано. Това написа във Фейсбук бившият зам.-кмет на ”Младост” Биляна Петрова. Тя прикани хората на 15 да я подкрепят в съдебна зала, когато ще се гледа искането й за отмяна на домашния арест. Ето какво написа тя във Фейсбук:
 

На 15.09.21 г. от 10:30 Ч. в зала 22 на ВКС (Съдебната палата) има заседание за ОТМЯНА НА ДОМАШНИЯ АРЕСТ. ПРИЯТЕЛИ, ако можете, ЕЛАТЕ ДА МЕ ПОДКРЕПИТЕ!


Причините в молбата ми до съда са:


1. ЗДРАВЕТО МИ Е СЪСИПАНО, нервите също – даже ми е трудно да запомня диагнозите само от последните 2 месеца – хормонален дисбаланс, липса на витамин Д, висок холестерол, проблеми със сърцето, възпаление на очите, няколко възпаления на венците,..... Имунитетът ми е сринат. Има дни, в които изпитвам силна болка на няколко места.
СПОРЕД ЛЕКАРИТЕ МИ ТРЯБВА ФИЗИЧЕСКА АКТИВНОСТ НА ОТКРИТО, достъп до СЛЪНЦЕ И ЧИСТ ВЪЗДУХ, например разходи в парка.


2. ВЛОШАВАНЕ НА ДЕМЕНЦИЯТА и проблемите със СЪРЦЕТО на 83 годишната ми МАЙКА. Под домашен арест не мога да се грижа за нея. Последният пример – тази неделя тя се изгуби. Повече от 1 час беше в неизвестност. Сама, без ключове и телефон е обикаляла улиците. А аз седях безсилна вкъщи, защото е почивен ден, съдът не работи и няма кой да разгледа молба за излизане. Благодаря на всички роднини и съседи, които я търсиха, намериха и върнаха в къщи. А следващия път – какво ще стане?
По закон само аз мога да я заведа на лекар (само най-близкият роднина дава информирано съгласие).Но за да я заведа на лекар, трябва да поискам разрешение най-късно предния работен ден. Ако получи криза в почивен ден – ще трябва да избирам – да оставя мама да се мъчи и да се моля да оживее или да я заведа на лекар и веднага да ме тикнат в ареста.


3. Арестувана съм прекалено дълго - 3,5 години без влязла в сила присъда! Това са 1242 дни, от тях 274 ме мъкнаха по арести и затвори с пранги и белезници. И 968 дни съм ДОМАШЕН АРЕСТ – затворена между 4-те СТЕНИ на панелния АПАРТАМЕНТ.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 3405 |24.08.2021 Адв. Мария Петрова: Въпросът за третата доза ваксина е изключително притеснителен от правна гледна точка . 1| 6976 |30.07.2021 Биляна Петрова: След 3 години упорита борба ще разпитвам ПР-а на Гешев в съда . 5| 8996 |26.07.2021 Адв. Мария Петрова: Плащат ли болници „абонамент“ към определени медийни групи в размер на 30-40К на месец? . 37| 5808 |19.07.2021 Адв. Мария Петрова: При задължителна ваксинация очаквам лавина от дела и бунтове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads