Реклама / Ads
36| 24080 |31.08.2021 НОВИНИ

Бивш монах: Прикрити хомосексуални политици идваха в Троянския манастир с любовниците си. Един от тях е бивш министър от кабинета ”Борисов 2”

.
Васил Василев /вляво/, политикът от кабинета на ”Борисов 2” и Станислав Цанов /вдясно/
Прикрити хомосексуални политици идваха в Троянския манастир с любовниците си. Това разкрива бившият монах Васил Василев пред журналиста Станислав Цанов в студио „Дан Колов“.
 

Василев е прекарал в манастира близо 2 години, като е работил като заместник домакин. Отделно от това  е отговарял за хотелската част на духовната обител. Игумен на храма е дядо Сионий, чието име бе замесено в редица скандали.  Младият мъж, който вече се е размонашил, споделя:  „Манастирът бе използван от много прикрити хомосексуални политици, като прикрито място, на което да бъдат с любовниците си от същия пол. Няколко човека от по-висши позиции идваха в манастира.

 

 Един от тях бе лидер на партия, висш политик и бивш министър. Идваше с любовника си, който тогава му се водеше асистент“. В профила на Станислав Цанов, чрез който негови почитатели спонсорират дейността му, става ясно, че въпросният министър е от кабинета на "Борисов 2".

 

Бившият монах признава, че над половината от духовниците в България имат хомосексуални интереси. Твърди, че за всичко, на което е станал свидетел, е информирал патриарх Неофит, но реакция не е последвала.  Казва, че лично той е бил използван сексуално в продължение на 2 години, като за това е получавал месечно възнаграждение от порядъка на 10 000 лева. Васил Василев обясни още, че докато е бил в Троянския манастир ГЕРБ са „наляли“ в него над 2 млн. лева официално.

 

Правили са и други парични дарения, които са минавали в графа „неофициално“. За ширещият се хомосексуализъм в троянската обител, както и за насилието над млади семинаристи, Василев е готов да застане на детектор на лъжата.

--------------------------------------------------------------------------

 

П.П. Мнението на Васил Василев е лично и редакцията на Фрог нюз не стои зад него. През последните години в Троянския манастир бяха извършени ремонти и проучвания, които превърнаха обителта в желано място за посещения и поклонение от български и чужди граждани. Манастирът винаги е бил средище на духовни ценности и традиции. Ще публикуваме и други мнения, без да заставаме на една или друга страна. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 23360 |29.08.2021 Бивш главсек на МВР: Политиците няма да разрешат МВР да бъде силно, защото не обичат да им гледат в канчетата . 2| 3813 |27.08.2021 Осъдиха за корупция бивш австрийски вицеканцлер . 3| 7472 |25.08.2021 Бивш афганистански офицер: Падането на Кабул е сценарий, подготвен още преди 2-3 години . 4| 4744 |16.08.2021 Бивш здравен министър: Нинова е права, Кацаров може да предоговори договора за ваксини

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads