Реклама / Ads
2| 7262 |27.08.2019 НОВИНИ

Бизнесменът с потрошено заведение се натегна на властта: няма вече мутри, а МВР е супер

.
Емануил Лазаров
Емануил Лазаров, собственик на заведението в столичния квартал „Павлово“, което беше потрошено, коментира в студиото на сутрешния блок на бТВ версията си за станалото. Той каза, че се страхува, както за живота си, така и за семейството си и сподели, че има съпруга и три деца.
 

Лазаров заяви категорично, че не е имал никога намерение случилото се да бъде скрито от МВР. Коментарът му бе във връзка с това, че е подведен от управителя на заведението, че е подаден сигнал на полицията. Той разказа, че барманите са сигнализирали на СОТ и от там са попитани дали да се изпратят патрулки. Думата патрулки е станала причина за объркването, обясни Емануил Лазаров.

 

На въпрос дали познава мъжете, потрошили заведението, той отговори, че най – вероятно те са част от клиентите. По думите му, чрез тях той е получил послание, което е предадено на органите на реда.

 

Лазаров разкри и как съдружникът му е искал да го измами. Той обаче отказа да назове името на партньора си и обясни, че то е известно на МВР и обществото.

 

Относно случващото се между тях, бизнесменът заяви, че той и съдружникът му са в период на раздяла, но никога не е предполагал, че така ще се развият нещата. Лазаров разказа, че два дена след погрома е получил съобщение от Търговския регистър, в което се казва, че са входирани документи като целта е да му бъде откраднат бизнеса. Сред документите е имало фалшификати, каза той.

 

Емануил Лазаров разкри, че със съдружника му са заедно от над 10 години, част от семейството му е и е кръстник на децата му.

 

Той е категоричен, че не се връщат мутренските времена, защото полицията е действала много точно, а държавата е застанала зад него. Саморазправата и той оцени като шефовете на МВР като "уреждане на отношения".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4382 |24.08.2019 Шофьор блъсна клиенти на заведение в Дупница, един загина, а двама са ранени . 5| 4591 |14.08.2019 Издирват двама заради погрома в столично заведение . 7| 5126 |13.08.2019 МВР: Проверяват бизнеса на двамата собственици след погрома в заведение в София . 10| 5808 |12.08.2019 Бандити помляха столично заведение посред бял ден

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads