Реклама / Ads
3| 5378 |27.08.2019 НОВИНИ

БОЕЦ: Не са хиляди, а милиони са наградите на Пацо

.
Пламен Георгиев
Премиерът Бойко Борисов заяви, че бившият шеф на КПКОНПИ Пламен Георгев ”е с няколко образования, хиляди награди, с милиарди задържани и конфискувани средства, с няколко езика.” С тези думи Борисов защити номинацията на Георгиев за консул във Валенсия.
 

Ето какво коментира Георги Георгиев от БОЕЦ след това изявление:

 

ЗА НАГРАДИТЕ на Пламен Георгиев.

Не е прав Борисов, не са хиляди, а милиони са наградите на Пацо!


Пацо Терасата е от най-заслужилите слуги на Буда и мафията. Става известен с покриването на разследването за корупция в митниците, в хода на което е подслушван Ваньо Танов. Същото разследване, от което в началото на 2011г. изтекоха записите "Ало, Ваньо". Лична заслуга на Пламен Георгиев е "смачкването" и игнорирането на тези записи уличаващи Борисов в престъпни действия.


ПЪРВА НАГРАДА - няколко месеца след като Пацо "свърша работата" е награден от Борисов за зам. министър на правосъдието в края на 2011г.


ВТОРА НАГРАДА - Лично Борисов предлага Пламен Георгиев и той е избран през януари 2013г. за шеф на КОНПИ.


ТРЕТА НАГРАДА - отново по предложение на Борисов, Пацо е избран за шеф на новата КПКОНПИ в началото на 2018г.


Значи за едно заметено разследване и един покрит запис - три награди!

Сега въпроса е, след като Борисов казва, че Пацо има "хиляди награди", колко записи е покрил и колко разследвания срещу мафията е унищожил и прекратил Пламен Георгиев, за да ги заслужи?

 

Да не забравяме, че след сигнала на БОЕЦ лично Пламен Георгиев обави Пеевски за " най-чистият в държавата". Поне един милион "награди" е получил за тази констатация.
Управляват ни престъпници без съвест и морал! Това блато трябва са бъде изринато до дъно. 12.09 - НАЧАЛОТО!

Георги Георгиев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 4714 |21.08.2019 Комисията за личните данни глоби НАП милиони заради теча на данни . 34| 12788 |20.08.2019 Лидерът на БОЕЦ: Питам всички ченгеджийници как така всички скочихте в подкрепа на Гешев? . 6| 5776 |23.07.2019 Лидерът на БОЕЦ: Сега гражданите избираме - Иван Гешев или Бойко Атанасов . 12| 6185 |16.07.2019 Експерт: След изтичането на данни на милиони от НАП сме в ситуация на „Чернобил“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads