Реклама / Ads
16| 5545 |24.07.2020 НОВИНИ

”БОЕЦ” излиза на протест пред БНТ по време на ”Панорама”

.
Тази вечер БОЕЦ ще бъдем пред БНТ. Важно е, ”Панорама” е от години предаване, което няма нищо общо с журналистиката и свободата на словото. Именно в ”Панорама” Цветанов ни каза, че няма кой да го накаже, а Борисов ни каза, че едни гадове искат да му вземат властта.
 

Това обявиха от ГД "БОЕЦ" преди минути. Ето целият им призив за протест тази вечер:

 

 

ВСЕКИ ДЕН! По силни сме от наглите и слугите им.
Сами знаете, че за мафията и дебелите няма почивен ден, изяждат ни и грабят всеки ден! И нашата битка трябва да се води всеки ден. Обявен е голям протест за сряда. Добре. Не знам защо сряда, това е след почти една седмица. Дано Отровното трио знае. До тогава протестите и действията на гражданите не просто не трябва да спират, а е нужна ескалация всеки ден. Не трябва да влизаме в капана на времето, времето работи срещу нас. Половин месец сме вече на площадите. Нужен ни е резултат, за да влеем допълнително енергия и вяра и да продължим. Гражданите трябва да извоюваме победа след победа, както на Росенец и да продължаваме стъпка по стъпка без да изпускаме инициативата нито за миг.


БОЕЦ призоваваме - всеки ден на площадите, всеки ден блокади навсякъде, в цялата страна и всички да потърсим пътища за координация и ефективност.


Тази вечер БОЕЦ ще бъдем пред БНТ. Важно е, "Панорама" е от години предаване, което няма нищо общо с журналистиката и свободата на словото. Именно в "Панорама" Цветанов ни каза, че няма кой да го накаже, а Борисов ни каза, че едни гадове искат да му вземат властта.


Тази вечер също там ще са министри и всякакъв слугинаж на мафията. Тяхната задача е да манипулират и лъжат народа, за да крепят мафиотската власт на госпдоарите си, а задачата на гражданите и бойците е да се отървем от тази престъпна власт. Елате да ни чуят, а ако сме достатъчно, ще ни и "усетят".


Утре и в неделя също - на площадите. В понеделник сме пред централата на ГЕРБ и продължаваме! Трябва да се прибера поне за ден да си видя децата и семейството, но се връщам и битката не трябва да спира. Знам, че гражданите сме по силни от мафията.
Битка всеки ден!
ОСТАВКА на Борисов!
ОСТАВКА на Гешев!
ОСТАВКА на Кошлуков!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5791 |24.07.2020 Адвокати протестираха, искат оставката на Висшия адвокатски съвет . 31| 7030 |24.07.2020 Борисов се скри от протестите. Бил под карантина заради близък с коронавирус . 11| 9072 |24.07.2020 Таксиджии пред Фрог: Забраниха ни да участваме в протестите, заплашиха, че ще ни вземат колите . 5| 4799 |24.07.2020 Протестиращи в Бургас организират автошествие с над 200 автомобила

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads