Реклама / Ads
4| 3501 |08.07.2021 НОВИНИ

БОЕЦ пак ще поискат оставката на Кошлуков пред БНТ

.
Протести пред БНТ Източник: архив
БОЕЦ организира ”Панорама” пред БНТ тази вечер. На събитието, което ще се проведе пред сградата на обществената телевизия, ще бъде поискана оставката на генералния директор Емил Кошлуков. От организацията съобщават:
 

ВАЖНО! ДНЕС - 19.00ч. пред БНТ!
Елате отново да поискаме оставката на Кошлуков!
"Гражданска Панорама" пред БНТ – този път в ЧЕТВЪРТЪК, 8 юли 2021 г.! Ще продължим пред БНТ с шестото издание, отново от 19:00 ч.


Това е формат, с който доказахме на продуцентите на оригиналното седмично предаване на БНТ, че няма нищо страшно в студиото да има експерти, политици и граждани, които не декламират само опорни точки на властта.
Гражданската "Панорама" е инициатива на БОЕЦ, която започнахме през 2020 г. по време на протестите с искане за оставките на Борисов, Гешев, Цацаров и Кошлуков! С това издание ще отбележим и една година от началото на протестите.
Докато от студиото на "Панорама" в петък вечер пак ще дадат думата на про-мафиотски говорещи глави, на площада пред Националната телевизия ние осигуряваме алтернативни мнения, говорим по теми и за събития, които медията, издъ̀ржана с нашите данъци, премълчава или неглижира.


Този четвъртък Панорамата ще е в три части:
Първата част ще е посветена изцяло на предстоящите избори.
Втората част: “Темите от седмицата" — ще коментираме всичко важно от изминалите дни, без цензура и ограничения.
Трета част: една година от началото на протестите. Равносметката.
В петък партиите закриват своите предизборни кампании, елате в четвъртък пред БНТ на Гражданската Панорама заедно да им кажем какво очакваме от тях и че компромиси няма да правим. Няма да позволим да се случи поредната подмяна и гражданите да бъдем излъгани отново.


Разбира се, нашият микрофон е свободен и очакваме и представители на партиите извън статуквото да се присъединят, да изразят позиции по поставените теми и да отговорят на въпросите на гражданите. Ще ги поканим и призовем да дойдат.
Най-важното — нека непримиримите се съберем отново! Не можем да бъдем истински свободни без свобода на словото и без свободни медии!


Елате в ДНЕС пред БНТ заедно да поискаме ОСТАВКАТА на Кошлуков — слугата на мафията! Може и пеша, може и с метрото.

 

БОЕЦ, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6093 |07.07.2021 Георги Георгиев от БОЕЦ разкри защо нарече предател министъра на културата Минеков . 8| 4007 |06.07.2021 Пациентски организации искат оставката на Ангел Кунчев . 9| 4365 |06.07.2021 БОЕЦ внесе сигнал до ЦИК срещу Борисов за политическа педофилия . 22| 30003 |04.07.2021 БОЕЦ: Борисов трябва да бъде незабавно задържан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads