Реклама / Ads
6| 7022 |20.12.2019 НОВИНИ

БОЕЦ сезира Гешев срещу Цацаров и обратното - Цацаров срещу Гешев

.
БОЕЦ обяви сезира новия главен прокурор Иван Гешев за думите на бившият главен прокурор Сотир Цацаров, че изборът на тримата големи в съдебната система е ставал в ”две други сгради”. Едновременно с това БОЕЦ сезира новия шеф на комисията ”Антикорупция” Сотир Цацаров срещу главния прокурор Иван Гешев за ”корупция и злоупотреба с власт”.
 

В своя сигнал до Гешев срещу Цацаров БОЕЦ обявява, че бившият главен прокурор е направил "признание за търговия с влияние и укривателство". От Гешев се иска да инициира и отстраняването му от заеманият пост в КПКОНПИ с цел да не упражнява натиск върху свидетели, да не укрие доказателства и да не влияе върху разследването.


А сигналът до Цацаров срещу Иван Гешев е за информация "за договорена сума за подкуп" с цел осигуряване на минимални присъди за обвиняемите по мегаделото "Недосегаемите", пишат от сдружението.


От БОЕЦ изискват образуването на проверка по този случай, а КПКОНПИ "да сезира парламента и ВСС за процедура по отстраняване на Иван Гешев от заемания от него пост с цел да не влияе върху свидетели, да не пречи на разследването и да не укрие, или унищожи доказателства".

 

Ето какво още пишат  от БОЕЦ:

 

"С днешната акция БОЕЦ нагледно показваме абсурдният и позорен избор на Гешев и Цацаров! Сигнали-капани, в които и за двамата няма полезен ход, освен да докажат своята зависимост и неспособност да изпълняват задълженията си. Олицетворение на модела КОЙ и превзетата от мафията съдебна система чрез поставяне на ключови позиции на зависими хора! Нали и двамата твърдят, че главният прокурор НЕ Е НЕДОСЕГАЕМ, сега и двамата имат възможност да го докажат! Гешев да разследва Цацаров и Цацаров да разследва Гешев! Звучи, като виц! Това не е гавра от страна на БОЕЦ, това е реалността, това получихме с избора на тези двамата. Две марионетки на мафията сложени, за да защитават интересите на мафията и своите господари, както и да се пазят взаимно! Няма по-силно доказателство за това. Сами ще го докажат чрез неспособността си да излязат от ситуацията в която ги поставихме! Сега очакваме свинско квичене и вой, че това е преврат организиран от БОЕЦ и заговор срещу стабилността на Борисов и Пеевски!

Всъщност това са два сигнала на гражданската органзиация БОЕЦ срещу двама корумпирани и компрометирани магистрати и висши държавни служители. В сигналите се съдържат достатъчно данни за извършени престъпления. Във всяка нормална държава тези магистрати биха били незабавно отстранени поне до приключването на проверките и делата срещу тях. Какво ще се случи в държавата на мафията можем да предвидим. Ще ескалират репресиите срещу БОЕЦ и Биволъ, както и срещу всеки осмелил се да пита какво се случва с тези сигнали. А Гешев и Цацаров ще продължат да дават инервюта за ПИГ и да ни убеждават колко независими са и колко невярна е тезата, че главният прокурор е недосегаем!

Изключително важни и знакови сигнали, които по отделно и в своята съвкупност разкриват степента на кочинизация на държавата на Пеевски и Буда! Това е една от най-силните и важни акции на БОЕЦ за годината, чието развитие предстои!

Гешев е позор.

Цацаров е позор.

Управлява ни мафия.

БОЕЦ ЧЕСТИТИ ПРЕДСРОЧНО КОЛЕДАТА НА ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ!"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 16492 |20.12.2019 Заплашеният журналист пред Фрог: Да видим как Гешев ще действа след пожелания за повече тръби в главата ми . 18| 26101 |20.12.2019 Паралелната държава: Доган, Гешев и х-л “Берлин“. Честита Коледа, жертви! . 5| 8522 |19.12.2019 Ивайло Калфин пред Фрог: Цацаров и Гешев се мислят за прави и безпристрастни . 6| 12672 |19.12.2019 Слагаческите интервюта не работят за Иван Гешев, но той ги обожава

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads