Реклама / Ads
8| 6831 |15.10.2020 НОВИНИ

БОЕЦ ще съди Тома Биков за клевета. Искът е за 20 000 лева

.
Тома Биков
Гражданско сдружение БОЕЦ даде депутата от ГЕРБ Тома Биков на съд за клевета. Искът към него е 20 000 лева. Това съобщи лидерът на организацията Георги Георгиев във Фейсбук.
 

"ВАЖНО!
БОЕЦ даде Тома Биков на съд за лъжа и клевета!
Битката срещу мафията и нейните слуги трябва да се води на всички фронтове! БОЕЦ заведохме дело срещу Тома Биков, депутат от ГЕРБ за лъжите и клеветите изречени по наш адрес в национален ефир. Това е само първото от серия дела, които ще инициираме срещу медии и лица позволяващи си да клеветят и сипят помия и лъжи срещу БОЕЦ.
През годините БОЕЦ осъдихме най-силните бухалки на мафията – СГП, СП, НАП, КПКОНПИ, МВР.

 

Водихме дела в обществен интерес разкривайки престъпните схеми и на управляващите и мафиотската същност на управлението на Борисов, Пеевски, Цацаров и Гешев. Поемахме всички удари и рискове. Всяка наша дума доказваме с доказателства, официални документи и сигнали до институциите. Поради липса на аргументи от страна на мафията и нейните „медии“ по наш адрес от години е в ход клеветническа офанзива за омаскаряване съдържаща гнусни лъжи, клевети и голословни твърдения, които имат за цел да компрометират доброто име на БОЕЦ, както и на неговите членове и ръковдство.

 

Това е най-силното доказателство, че нашата дейност и действия представляват реална заплаха за мутренският режим на управление наложен от мафията. Така мафията ни легитимира, като свой враг номер едно. Това е малка част от цената, която плащаме за своята непримиримсот в битката ни за свобода и справедливост. Така Борисов и Пеевски разбират „свободата на словото“, да могат чрез своите медии-гнусомети да омаскаряват и очернят с лъжи и клевети безнаказано всеки, който не приема престъпната им власт. Време е понесат отговорност за тази мерзост. Започваме с Тома Биков с иск за 20 000 лв. обезщетение и това е само началото.


Предстоят серия от съдебни дела срещу медии и лица, които чрез гнусни лъжи и клевети служат, като бухалки в ръцете на Борисов, Пеевски, Гешев и мафията срещу непримиримите граждани и организации. БОЕЦ продължаваме и с действията си на площадите, със сигнали, акции и протетси до отстраняването на мафията от властта! Оставка, съд и затвор!
Битката продължава!"

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 8831 |14.10.2020 БОЕЦ: Иванчо, дръж каскета. Ще сме пред Партийния дом /видео на живо/ . 7| 7360 |10.10.2020 Акция на ГД ”БОЕЦ” на строежа на Южен поток /видео/ . 20| 4588 |07.10.2020 Акция на БОЕЦ срещу строежа на Турски поток през България . 19| 7094 |05.10.2020 Тома Томов: Дебатът между Байдън и Тръмп - една изгоряла цигара и един противен нарцис

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads