Реклама / Ads
8| 5723 |30.11.2018 НОВИНИ

БОЕЦ ще защитават Лозан Панов, независими магистрати и журналисти

.
Георги Георгиев
”Залога в тази битка е огромен! Залога е държавата, свободата, правдата, Истината. И гражданите имаме своят дълг да защитим достойните. Загубим ли тази битка, позволим ли да мачкат пред очите ни хора, които рискуват кариерата и живота си в защита на справедливстта и Истината, то ние убиваме себе си и се обричаме на живот под робията на свинете.“, написа Георги Георгиев от БОЕЦ.
 

Ето какво написа още Георгиев:

 

ЗАЩОТО ТРЯБВА!
Малцина са оцелелите и трябва да ги защитим!


Малцина са оцелелите честни и независими журналисти и магистрати в държавата на мафията и гражданите трябва да ги защитим. Да смачкаш свободата на словото и съдебната система означава да смачкаш свободните журналисти и незвисимите магистрати. Тогава остават само удобните и послушните. Буда, Пеевски и Цацаров следват тази логика през годините и всеки осмелил се да се изправи срещу властта им биваше смачкан.

 

Репресии, удари и изливане на казани с помия през свинските медии. Убийства. Убиват не само хора, убиват медии, телевизии, бизнеси, кариери, мечти...


През последните седмици цялата свинска мощ и власт е впрегната срещу председателя на ВКС, съдия Лозан Панов. Причината са не само думите и речите му, в които разобличава зависимостите на съдебната ситема и ролята на институциите в лицета на НАП и ДАНС, като бухалки на мафията. Причината е, чрез него искат да бъдат смачкани всички магистрати, които отстояват своята независимост. Това е изключително силен знак и подлост - "Щом можем да смачкаме шефа на ВКС, ЗНАЧИ МОЖЕМ ДА СМАЧКАМЕ ВСЕКИ, сещайте се!"


Дебелите са в паника, единственият им шанс за оцеляване е контрола върху съдебната система. Този контрол им се изплъзва, заради действията на магистрати, като Лозан Панов, Калин Калпакчиев, Методи Лалов, Бойко Атанасов... А примера им е заразителен.
По същата схема преди една година дебелите свалиха от ефир Люба Кулезич и седмици след това убиха телевизия BIT, давайки същитя знак - това го чака всеки, който критикува властта!


По същата схема арестуваха Димитръ Стоянов от Биволъ и румънският му колега, с посланието - това го чака всеки, който рови в кочината!
И всички така наречени "национални телевизии" и дръжки на микрофони се наведоха до земи пред господарите!


Залога в тази битка е огромен! Залога е държавата, свободата, правдата, Истината.
И гражданите имаме своят дълг да защитим достойните. Загубим ли тази битка, позволим ли да мачкат пред очите ни хора, които рискуват кариерата и живота си в защита на справедливстта и Истината, то ние убиваме себе си и се обричаме на живот под робията на свинете.


БОЕЦ обявихме кампания в защита на Лозан Панов и независмите български магистрати. Надяваме се те да получат подкрепата на гражданското общество. До дни ще обявим действията си! Ще се скача. Съмва се!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5408 |29.11.2018 БОЕЦ сигнализира КПКОНПИ за имотите на Горанов и еврокомисар Мария Габриел . 5| 6047 |27.11.2018 Георги Лозанов: Няма толкова глупави хора, които да мислят, че ние сме се събрали да плюскаме салами . 3| 5661 |14.11.2018 БОЕЦ призова за данъчен протест . 2| 4043 |12.11.2018 Лозан Панов отказва да дава обяснения на КПКОНПИ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads