Реклама / Ads
0| 3362 |18.06.2022 НОВИНИ

Бойко Борисов: Бях против вота на недоверие

.
Бойко Борисов
По време на пореденото извънредно живо включване на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов експремиерът разкри, че всъщност е бил против да се иска вот на недоверие на кабинета „Петков“.
 

„Защо се разпадна тази коалиция – защото е абсолютно безпринципна. На уж десните с уж левите. Затова се разпадна. Когато Слави Трифонов говореше срещу ГЕРБ, те бяха любимците. Дори завчера това беше парадокс – четирите партии си гласуваха бюджета, а пред парламента обясняваха как ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ сме нова коалиция. Това е шизофренизъм“, коментира още бившият премиер.

 

"И в най-тежки времена лидерите на партиите по време на войните са развявали бели знамена, за да се съберат и да потърсят мир - заради децата и майките. Г-н Петков каза, че няма да преговаря с ГЕРБ, Възраждане, ДПС и ИТН. Ами ти с другите две падаш и оставаш в същото положение, както беше ГЕРБ - най-голям си, но малките искат да си играят с друг. Накрая може да останем с Кирил Петков опозиция - двете най-големи партии и да оставим малките да си управляват." - заяви Борисов.

 

"Ще поставим друг репер - нашите разделителни линии ще са принципи, а не дали харесва Христо Иванов. Нека да не определяме лидерът какъв е, а да видим - по дейността на партиите, ще ги познаете." - каза бившият премиер.

 

"Виждате ли подлостта - той се опитва да договори нещо, но после да каже, че парламента го е решил. И да ходи в Брюксел да се хвали какво е направил. Петков показа, че не може да направи нищо за Северна Македония и Албания. Те счупиха държавата и сега, ако ние продължим в техния дух, ще дочупим нещата. И нашите деца къде ще живеят? Те ще си тръгнат, а нашите деца?" - заяви той.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3339 |17.06.2022 Бойко Рашков в парламента: Полицаите сега не размазват този или онзи, а изпълняват закона . 0| 5560 |17.06.2022 Многолюдни митинги в Пловдив и Варна в подкрепа на правителството и протести против коалицията на ИТН, „Възраждане“, ДПС и ГЕРБ . 0| 2942 |15.06.2022 7 месеца затвор за мъжа, заплашил с убийство Ива Митева и Бойко Борисов . 0| 3588 |12.06.2022 Крум Зарков: Не Бойко Рашков, а и инспектор Катани няма да помогне без реформи в КПКОНПИ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads