Реклама / Ads
59| 5708 |26.09.2012 НОВИНИ

Бойко Борисов минал на диета

.
Премиерът Бойко Борисов минал на диета. Той сам се похвали шеговито с това, след като не пожела да си отчупи от традиционната питка с мед по случай откриването на новата детска градина в с. Долни Богров.
 

Детската градина е нова за хората от селото. Досега там изобщо не е имало такава. Цената й е 2,2 млн. лв. и е построена за 12 месеца.

„Обичам да ходя там, където от гола поляна сме направили такава детска градина”, заяви министър-председателят, след като преряза лентата на новата сграда, която била резултат от негово обещание.

Това е първата зелена детска градина в София, каза столичният кмет Йорданка Фандъкова. На покрива на сградата има слънчеви колектори, има и инсталация с термопомпи. Цялата отоплителна инсталация ще намали разходите през зимата до 1000 лв. на месец, което е 6 пъти по-малко от конвенционалното отопление с нафта.

"Когато спорят с мен нашите политически опоненти, искам да ме заведат и да ми покажат - какво са построили? Когато станах кмет на София, детски градини, над 40 - 50, бяха реституирани, продадени или унищожени. Към днешна дата - над 50 нови детски градини са направени в София – ГЕРБ се занимава с това", похвали се Борисов.
 
Напролет магистралата ще мине по-далече, за да не ви шуми и да няма толкова трафик, колкото в момента, обърна се той към жителите на селото. Работи се много усилено, но когато Станишев е вземал решение да строят, по същото време са дали концесия да изгребат баластрата. В момента ние тези езера ще ги запълним, за да може да мине магистралата, каза Борисов.

Освен на нова детска градина, жителите на с. Долни Богров ще се радват и на ново училище догодина и то във време на криза, стана ясно още от думите на Борисов. Явно доволен от видяното, премиерът заяви, че районите около покрайнините на София са едни от най-добрите места за живеене, тъй като почти навсякъде има паркове.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5863 |24.09.2012 Рапърът Гошо възпя Борисов в един "трак с мерак" . 89| 5905 |24.09.2012 Борисов: Ще вдигнем заплатите на полицаите, но не сега . 92| 6484 |23.09.2012 Б. Борисов: Държави се разпадат, ние строим . 31| 5565 |21.09.2012 Борисов: Обичта на ГЕРБ към Перник е 1 млн лв., на БСП е 15 000 лв

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads