Реклама / Ads
26| 2747 |12.04.2024 НОВИНИ

Бойко Борисов: Ще подкрепим Гвоздейков да оглави изборния щаб

.
Георги Гвоздейков
Ще подкрепим Гвоздейков да оглави изборния щаб. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента. "В щаба за изборите мисля, че всички ще приветстваме решението министър Гвоздейков да го оглави, за да могат да се проведат едни честни и демократични избори", заяви Борисов.
 

Попитан защо точно Гвоздейков да оглави щаба, той обясни, че транспортният министър е честен човек и може да свърши работата.


Борисов не коментира социологическите проучвания, показващи евентуалните резултатите от предсрочни парламентарни избори. Той обаче предупреди "ще си платим всички българи тези три години. С огромните заеми и дългове, които сме наследили - над 20 млрд. лева".

 

Той отговори и на въпрос, поставен му по-рано през седмицата, кой евентуално е правел чадър над контрабандата в Агенция "Митници": "От опита си на главен секретар ще кажа, че обменът идва при главния секретар и се разпределя по службите, които работят, и се уведомява прокуратурата. Тези сигнали отиват на най-висшето професионално място".

 

„Паскал, докато сме били ние, се криеше в чужбина“. Това заяви пред журналисти в Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

От отрече да го е познавал, но каза, че знае кой е.

 

Той коментира и последната социология, според която преднината на ГЕРБ пред ПП/ДБ е 8%.

 

„Много хора, които видяха как колегите се възползваха от властта, това им е повлияло. Не на всички, но на много“, каза лидерът на ГЕРБ.

 

Необходим коментар: Целта на ГЕРБ с избора на Гвоздйков е повевче от прозрачна. Бившият министър на ПП-ДБ и член на тази партия ще вбие клин в авторитета и рейтинга на бившите му съпартийци. "Честният" министър прие предложението на премиера Главчев да стане служебен минисър и плю на убежденията си  . Затова бе изключен от ПП-ДБ. Сга ще служи като параван за действията на ГЕРБ и съюзниците им, като видите ли  начело на предизборния щаб е човек на Промяната. А в същото време изборните игри ще въртят Калин Стоянов и хората около него.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3205 |12.04.2024 Проф. Тодор Кантарджиев за кърлежите: Безгрижие към здравето на народа . 4| 2338 |12.04.2024 8% разлика между първите две формации, ако изборите бяха днес според "Маркет Линкс" . 4| 2284 |12.04.2024 Главчев назначи трима заместник-министри. В МВР поста поемат Стоян Темелакиев и Тони Тодоров . 0| 3454 |12.04.2024 Променя се часът за външното оценяване след 10-и клас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads