Реклама / Ads
14| 4957 |01.04.2021 НОВИНИ

Бойко Ноев: Външната ни политика е мутренска, а държавата опростачена. Не искаме да ходим в Коми да сечем дърва

.
Бойко Ноев
Външната политика е функция от вътрешната. А в нашата мутренска държава и външната ни политика е мутренска. Това каза по 7/8 ТВ бившият военен министър Бойко Ноев.
 

Всички пороци се проектират навън и това срами държавата. Много пъти съм изпитвал срам. Не помня държавата ни да е била толкова опростачена. Хората, когато отидат в парламента се държат така, сякаш  управляват народа. А те всъщност са слуги на народа. 

 

Тези, които ще изберем в неделя, трябва да определят правила на справедливост. Борисов и министрите сме ги назначили ние, а те започват да харчат нашие пари по начин, по който смятат за добър в своя изгода. Едва ни Той ни дава пътища. Не, пътищата сме ги платили ние, те са направени лошо и са откраднати едни пари. Ако искате вашият интерес да се защити, излезте и гласувайте за правилните партии. За тези, които не са се оплескали във властта.

 

Много от хората с много мандати в парламента, вижте ги колко струват. Има и някои „златни пръсти“, които са взимали милиони. Не вярвам, че ще променим нещата изведнъж, но трябва да изгоним мафията от властта. Трябва да се започне отнякъде. На първо място трябва да се промени изборния закон и съдебната власт. Необходима е солидарност между партиите, които не са във властта.

 

Трябва на страната да се гледа по друг начин. Да не те гледат като изпаднал българин. Сега в чужбина гледат на българина като на кюлчета и хора с анцузи. Трябва да се спазват общите правила в тази къща. И това е важно за външната политика. Ние не искаме да ходим в Коми и да сечем дървета. Искаме да ходим в Европа. 

 

Ние имаме проблеми с руската линия, която Борисов провежда. Той единствен не прояви солидарност по отношение на отравянето с „новичок“. Зад това стои „Турски поток“, „АЕЦ „Белене“. Много неща трябва да излязат при новия парламент. За да отрезнеят някои хора. Всеки ще отговоря пред избирателя и хората трябва да направят своя избор.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 55| 14805 |29.03.2021 След като ви купи с нашите милиони, що не се прекръстите на ”Бойко-1” и ”Бойко-2”. Мизерници! . 16| 4797 |26.03.2021 ВАС прие: Бойко Атанасов е накърнил репутацията на Гешев . 16| 4913 |26.03.2021 Елена Йончева към Еврокомисията: Докога ще се ръкувате с Бойко Борисов и Виктор Орбан . 5| 3939 |23.03.2021 Бойко Ноев: Борисов изплагиатства Вучич. Не му сe вярва, че приятелят му Путин шпионира България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads