Реклама / Ads
2| 3520 |06.04.2023 НОВИНИ

Бомби във футболния ”Левски”: Директорът Ивайло Ивков си тръгна, ще го последва ли и Мъри Стоилов?

.
Иво Ивков, Даниел Боримиров, Станимир Стоилов
Няма да бъда повече изпълнителен директор на ”Левски”. Това обяви Ивайло Ивков след края на общото събрание на клуба. Решението е на Наско Сираков, като не е имало мотиви за това. Ивков нападна остро и Даниел Боримиров.
 

"Моето освобождаване беше оповестено от мажоритарния собственик пред Общото събрание", заяви той след края на ОС, което се проведе на "Герена".


"Не чух защо съм освободен. Няма скандали между този и онзи. С Боримиров и хората като него живеем в абсолютно различни светове. Аз искам един "Левски" и той е различен от неговия "Левски", който беше оставил, когато аз го поех", добави Ивков.

 

"Никой към никого не трябва да бъде пришиван. Всички носим отговорност за действията си. Аз нося отговорност за всяко едно мое движение през последната година и половина. Дано не загубим всичко това, което градихме през тези месеци. Притеснен съм!", пише още "Гол".

 

"Предстои да направя своята равносметка. Аз да размисля? Моята смяна беше току-що оповестена. Ще изпълнявам задълженията си добросъвестно до последния ден, в който съм вписан в Търговския регистър".

 

"Няма персонални неща. Г-н Сираков ме покани, това е един от най-големите футболисти в историята на "Левски". Аз съм изпитвал само уважение към него. Никога не съм му обещавал да съм му лично верен. Нито съм кандидатствал за този пост. Това е едно базисно различие между мен и другите и то се състои в това, че аз няма да стоя и да гледам безучастно как моят любим клуб, който управлявам, бива превземан от корпоративни и частни интереси. Това е голямото различие. То не е да плеснем с ръце и да се прегърнем", добави Ивков.

 

И дните на Станимир Стоилов в Левски най-вероятно са преброени. Това стана ясно, след като днес мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков освободи Иво Ивков, като изпълнителен директор на "сините".

 

Мъри е бил категоричен и безкомпромисен, че въпросът с Ивков е принципен и ако се стигне до раздяла с него, след мача с "Локо" - София сините ще имат друг треньор.

 

Както е известно, преди време Мъри нееднозначно обяви, че би работил на "Герена" само и единствено с Ивков, а не е тайна, че двамата са в отлични отношения и винаги се подкрепят.

 

Един от тарторите на сектор „Б“ Любомир Костадинов, известен още като Любо Младежа, публикува нов любопитен пост във Фейсбук: "От днес 06.04.2023 г. "ЛЕВСКИ" сложи тирето!!! Левски-палмс бет!".

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2868 |04.04.2023 Главен комисар Петър Тодоров за бомбите: Спирането на учебните занятия е нарушение . 1| 2884 |01.04.2023 ГДБОП задържа още един подател на имейли за бомби в училища . 6| 3058 |30.03.2023 Демерджиев обеща крути мерки срещу сигналите за бомби и спокоен изборен ден . 24| 3608 |30.03.2023 Проф. Дайнов: Радев се превръща в Лукашенко от АлиЕкспрес. Може да има мръсни бомби в деня за размисъл

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads