Реклама / Ads
15| 4143 |06.12.2022 НОВИНИ

Борисов: Ако Радев наложи вето на ИК, депутатите на ГЕРБ ще го гласуват. Асен Василев лъже за разговор с президента

.
Бойко Борисов
Ако президентът Румен Радев върне Изборния кодекс, аз ще помоля депутатите на ГЕРБ да му гласува ветото. Ние печелим и при машини, и при флашки на ПП. Това каза по Нова тв лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той уточни:
 

Асен Василев лъже - аз по телефона не съм разговарял с Румен Радев. Един човек така прикрива  аферите с газа, с “Джемпкорп”. Нарочно са оставили да не се резервирала капацитет за газа- такава далавера е! Лъжа е, че е имало среща с г-н Радев. Плевнелиев и Радев се отрекоха от ПП. Слави Трифонов и Корнелия Нинова също се отрекоха. И над 200 000 българи по-малко гласуваха за тях. 

 

Не зная кадър на ГЕРБ да е върнат в управлението. Вие говорите за спортно министерство. Весела Лечева е наш опонент във Велико Търново. 700 000 гласували за ГЕРБ няма да работят ли? Защото тези аматьори решиха да се упражняват. Ако бях на мястото на  Румен Радев щях да върна всички граничари на границата, махнати от времето на Бойко Рашков. Не мога да търпя лъжците да лъжат. Само вие /бел. ред. журналистите/ намирате координация между мен и Радев. 


Темелков е във 20-то ниво в ГЕРБ, не мога да го нарека дори кадър на ГЕРБ. Лъжецът Василев говори, че аз и Радев сме в координация, а вие ми говорите за Темелков. Защо Калина бе в управлението на ПП- най-вярната им министърка? Аз Темелков не го познавам, а вие говорите за министри, които са били в ГЕРБ, а когато са в Промяната е готино. Защо когато Калина Константинова стана министър от ПП- кадър на ГЕРБ, това беше готино за вас?

 

Виждам в паниката и ужаса, че ПП това им е последен спасителен пояс. Има страхотна инфлация. Ние теглим надолу. Понеже няма да ви оставя дъвка да дъвчете, с която да ни пришивате на друго място. Ние сме ги били с техните машини, с тяхното броене, с техните флашки. Благодаря, че можахме да изобличим лъжеца. Радев е най-големият ми опонент. Те са аматьори.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5455 |05.12.2022 Психологът Росен Йорданов: Реакцията на президента Радев е паническа . 15| 5405 |05.12.2022 Продължаваме промяната за изказването на президента: Радев върна мутрите в управлението . 45| 10594 |05.12.2022 Радев за Асен Василев: Беше грешка, че допуснах такива хора да откраднат надеждите за промяна . 0| 2969 |05.12.2022 Радев заминава за Албания за срещата ЕС - Западни Балкани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads