Реклама / Ads
0| 2938 |24.08.2022 НОВИНИ

Борисов за ареста: Това е решение, взето по време на оргия с пици на кристали

.
Бойко Борисов
”Това е решение, взето по време на оргия с пици на кристали”. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментир окончателното решение на Софийския административен съд, според което арестът му през март е бил незаконен.
 

"След като се отърваха от терора в МС, много хора започнаха да разказват как е извършена тази грозна сцена. Те са знали, че е незаконна. Те са занаели, че е произвол. Това решение е взето на една оргия с много уиски, бяло вино, пици на кристали, и заря поръчали – с единствена задача да ме извлечат пред децата с белезници. Знаейки 100%, че извършват незаконни действия. И точно тези хора, които видно са корумпирани, са се захваналаи да правят съдебна реформа и да искат техният сатрап да е едноличен господар в КПКОНПИ", посочи Борисов.

 

По време на пресконференцията лидерът на ГЕРБ за пореден път се скара на журналистите, които не питали за връзката между частна куриерска фирма и хакерската атака срещу Български пощи, както и за твърденията на служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев за частните партита в бази на МВР.

 

"На 16 август почивните бази на МВР са ползвани за частни партита. Е как нито един журналист не зададе въпрос - какви са тези частни партита? А там са канени хора, които дори не са служители на въпросното ведомство. Това го казва Демерджиев пред Би Ти Ви и темата се похлупва. Защо не казват кои са тези бази, кои са тези граждани? Но никой не му задава въпроси. На 22 август зам.-министър Папукчийски - Пощите бяха хакнати заради куриерска фирма. Все още следствието от тази атака не е отстранено. Дори последния месец пенсиите бяха раздадени със закъснение. Хакерските атаки, които сринаха Български пощи през април, бяха в интерес на частна куриерска фирма. Е как някой не попита за това? Не ви ли е интересно, това не предизвика ли въпроси?”, пита Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9734 |24.08.2022 DW: Как Борисов и Радев станаха партньори . 0| 2752 |24.08.2022 Арестът на Борисов е незаконен, реши окончателно съдът . 0| 3032 |23.08.2022 Явор Гечев: Не искам да казвам нищо лошо за моята партия, ще му дойде времето и за това . 0| 3948 |23.08.2022 Асен Василев: Борисов лъже народа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads