Реклама / Ads
99| 7865 |13.06.2020 НОВИНИ

Борисов за Божков: Да си пише човекът. Всеки може. Аз си строя

.
Бойко Борисов Източник: БГНЕС
Да си пише човекът. Какво лошо има? Всеки може да пише. Аз си строя с колегите. По този начин премиерът Бойко Борисов официално адресира през журналисти разпространените тази сутрин компромати от бизнесмена Васил Божков. По-рано от премиерския джип Борисов, Владислав Горанов, Николай Нанков и Севдалина Арнаудова пуснаха завоалирани реплики по повод последните разразили се скандали в страната. Четиримата инспектираха строежа на АМ “Хемус”.
 

ФрогНюз припомня, че тази сутрин бившият хазартен бос Божков публикува нови чатове с премиера, като му чрез тях му честити рождения ден. Този път вместо инициалите Б.Б. се виждаше и телефонен номер, а комуникацията бе на латиница - препратка към изказването на Борисов преди няколко дни, в което той посочи като “невъзможна” подобна кореспонденция заради стария си мобилен телефон, който не разполага с кирилица.

 

Борисов шеговито коментира и скандалният от вчера аудиозапис, в който с вулгарен език се адресира председателят на народното събрание Цвета Караянчева. Гласът от записа прилича на Борисов, но премиерът загатна, че това е имитация и спомена името на актьора Ненчо Балабанов, който е известен негов имитатор:

 

"Това са 10 години вече. Това са 10-15 години, нищо ново не научиха. Като наближат избори започват по един и същи начин - ментета, записват се Е, Ненчо Балабанов да го вземат, той най-готино ме имитира и да кара от сутрин до вечер", посочи Борисов.

 

Премиерът коментира и рекордния брой 105 случаи на коронавирус, които бяха регистрирани у нас за последното денонощие.

 

"Трябва да свикнем с мисълта, че вируса го има, да се пазим и да внимаваме. Доста сме усвоили техниките за борба с инфекцията. Няма да затваряме повече. Имаме всичко необходимо да се борим с вируса", подчерта той.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 8089 |13.06.2020 Антон Кутев: Хайде Гешев този път да довърши проверката срещу Борисов . 24| 6549 |12.06.2020 Борисов се забавлявал с клипове по негов адрес във фейса . 50| 21745 |12.06.2020 Атанас Чобанов: Пратиха до медиите скандален запис на Борисов, в който говори за гаф на Караянчева и как ще громи Йончева . 40| 21496 |12.06.2020 Нови разкрития по БарселонаГейт: Къщата, свързана с Борисов, се продава (снимки отвътре)

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads