Реклама / Ads
75| 5510 |13.10.2013 НОВИНИ

Борисов: БСП, ДПС и "Атака" са с един команден център

.
Бойко Борисов Източник: Булфото
БСП са пуснали в действие лъжливите си социолози. Ако те наистина водеха в социологическите проучвания, щяха да си направят избори и да ги спечелят. Сега техните хора излизат и всеки ден твърдят, че БСП изпреварвала ГЕРБ и това било трайна тенденция.
 

Е, как ще ни водят, след като само преди два месеца на изборите във Варна ги бихме за пореден път всичките, победихме 17 партии. Преди две седмици в Гърмен имаме 2500 гласа - повече от миналите избори. В червения бастион Трън ги бихме още на първия тур. Е, как ще ни водят по социологията тогава, коментира Борисов.

Това заяви в Хасково лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Дори и Първанов, и много други хора в БСП, знаят и казват публично, че те не са спечелили и Станишев няма моралното право да управлява с ДПС и Сидеров, добави той.

Борисов припомни, че първото нещо, което социалистите са направили, е било да затворят НЦИОМ, защото очевидно им е пречела с верните си резултати.

Ние спечелихме изборите веднага, след като бяхме управлявали един мандат; за втори път българите ни повериха управлението на държавата. И сега лидерите на тези три партии се наговориха и пред обществото твърдят, че са различни, но всъщност командният им център е един.

Всеки ден се питам - как Сергей Станишев има морал да говори, че е победител, след като е докарал България до това положение? Тези хора нямат нито морал, нито силата да си признаят, каза Бойко Борисов.

Чудя се как Местан обяснява на своите хора, че е в коалиция с партията, направила Възродителния процес? Как им обяснява, че управлява с бившите комунисти - защото БСП е партия на бившите комунисти, която не се е реформирала.

Ами Сидеров? Как обяснява на своите избиратели, че държи на власт ДПС? Местан казва кой ще е министър, а има 30 - 40 депутата, но Сидеров не говори за това. Той прости ли им на БСП и ДПС за всичко, което правеха, и за всичко, което той самият говореше преди 4 години, че днес говори само за ГЕРБ, каза още Бойко Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 5235 |12.10.2013 Борисов: На Орешарски му дърпат конците . 47| 6534 |09.10.2013 Минчо Спасов: Бойко и Пеевски са от един и същи кръг . 107| 8010 |09.10.2013 Борисов: Европа ни спира парите заради едно цикламено костюмче . 50| 5374 |08.10.2013 ГЕРБ: Конституционният съд защити БСП, ДПС и "Атака"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads