Реклама / Ads
17| 3194 |06.05.2021 НОВИНИ

Борисов ни честити празника през Фейсбук

.
Бойко Борисов
На празника на Българската армия с чувство на дълбока признателност поздравявам всички сънародници, посветили живота си на военната служба. Днес отдаваме почит и на българските герои, загинали при изпълнението на войнския си дълг.
 

 Това написа премиерът в оставка Бойко Борисов по повод Деня на храбростта и празник на Българската армия - 6 май.  Със своя професионализъм и самоотверженост военнослужещите доказват, че носят в себе си изключителния дух на своите предци, които не са позволили нито едно бойно знаме да бъде пленено.

 

Да пазиш честта на българската армия и днес означава да защитаваш българската държавност. В този момент хиляди военнослужещи са на своя пост - гарантират сигурността на страната ни и спокойствието на българските граждани, изпълняват съюзническите ангажименти на България и подпомагат обществото ни в кризисни моменти. За да отговорим на високата им мисия, стартирахме мощна модернизация на армията и подобряване на условията за труд. Задача, която всеки един бъдещ управник е длъжен да продължи.

 

На 6 май отбелязваме и Деня на храбростта. Винаги съм вярвал, че смелите хора движат света напред. Но смелостта трябва да има градивна цел както битките – добра кауза. За съжаление в сегашните политически битки виждаме повече малодушие и надменност, отколкото чувство за чест и дълг към обществото и държавата.

 

Днес повече от всякога е нужна мъдрост и отговорност, така че България да преодолее щетите от пандемията и да продължи възходящото си развитие, за което полагахме всички усилия през изминалите четири години. Затова ще разчитам на безпогрешния инстинкт на българския народ. Той се доверява на смелите и работливите!

На Гергьовден празнуват хиляди именици, както и животновъдите. Нека Свети Георги Победоносец да ги закриля и да им дава здраве и благоденствие!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2989 |06.05.2021 Екшън по въздух и вода за празника на българската армия - 6-ти май . 17| 4367 |05.05.2021 Въпреки мораториума, „Борисов 3“ раздава пари до последно . 58| 30184 |05.05.2021 Борисов праща мафията срещу Радев, плаща за преврат, Гешев стяга арести . 8| 4085 |05.05.2021 Петър Чолаков: Мрачните тиради на г-н Борисов са породени от собствените му страхове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads