Реклама / Ads
99| 8004 |04.04.2021 НОВИНИ

Борисов от Facebook на фона на джипа: Има ли по-опитен от мене?

.
Бойко Борисов не изневери на себе си и направи коментар на изборните резултати към момента там, където сме свикнали да го виждаме - във Facebook. Под снега и на фона на джипката, лидерът на ГЕРБ призова за мир, цитира девиза ”Съединението прави силата”, нарече останалите неопитни, изтъкна се като най-голям познавач на европейските и световни институции и се извини на медиите.
 

"Разбирам огромното самочувствие на тези, които искаха да говорят от името на народа. Но ако имаш 4-5-9 процента, доста смешно е да говориш от името на народа. След няколко дни ще благодарим на целия суверен. Имаше доста прилична избирателна активност. ЗА мен е добре да има голямо представителство в парламента", отсече Борисов и допълни:

 

"Чувам изказвания. И без петел ще съмне. И без Борисов, и без ГЕРБ, и без вас. Имате ли по-опитен от мен? С по-голяма международна подкрепа? Някой, който се е справил с три кризи", изтъкна се Борисов.

 

"Нека бъдем по-смирени", призова лидерът на ГЕРБ и продължи:

 

"Нека не се чудим кой с кого може и не може. Познавам много по-добре Европа и света как работят като институции. Предстоят най-важните месеци тази година, докато влезе в сила планът за възстановяване. Никога не съм казвал, че сме идеални. Знам каква отговорност нося... Омръзна ми да я нося сам. Знаете ли, мили мои, колко ми е лесно да ви гледам сеира? Има много да се учите...", коментира още Борисов.

 

"Вместо да се дрънкаме кой е по-велик, нека да помислим тази година дали можем да сме толкова консолидирани.. светът ни гледа, Европа ни гледа. Ако няма стабилна политическа обстановка тука нищо няма да се получи с фондове, зелена сделка... Тези с по 4-5-9% искали да правят нещо анти-Борисов. Чудесно, направете го. Но спомнете си какво направиха "Орешарски".

 

"Станахте депутати. НАли това беше зора от лятото? Искахте преврат, обяснявахте, че хората не ни искат. Ето. Видяхте. Най-мирната, евтината кампания проведохме ние. Извиняваме се на медиите че използвахме този начин на разговор, защото това не е добра практика...", посочи Борисов и за пръв път адресира проблемът с липсата на журналисти покрай него.

 

"Предлагам мир. Да сложим експертите, да поемем отговорност и да направим за България максимални усилия да излезем от пандемията. Да тръгнем нагоре. ова ми е предложението. Порадвайте се, после помислете - кое е стабилно и кое не. Нали уж “Съединението прави силата”? Айде да видим можем ли да се обединим в името на държавата”, завърши Борисов.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 6000 |04.04.2021 Георги Харизанов: Пред Борисов има два избора - или да е премиер, или да е стратег . 8| 3533 |04.04.2021 Лидерите Борисов и Нинова се скриха от журналистите . 16| 3541 |04.04.2021 Анализатори: Свърши се с Борисов строителя, с Борисов бащицата . 4| 3545 |04.04.2021 Битката за София: Интригата е пълна. Разликата Борисов-Иванов е минимална

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads