Реклама / Ads
22| 5486 |04.12.2015 НОВИНИ

Борисов: Христо Иванов си клати стола, всеки ден води войни с някого

.
Бойко Борисов
Показах на Дейвид калта и тежките условия, при които работят нашите граничари. Показах му кучетата им..., Дейвид ми е приятел, от 5-6 години работим заедно. Това каза в „Панорама” премиерът Бойко Борисов по отношение на визитата на Дейвид Камерън.
 

Летяхме до Созопол да види морето, той непрекъснато снимаше и изпращаше на жена си, продължи Борисов.

 

Той коментира конфликта между Русия и Турция. „Извадиха се най-кирливите ризи на Русия и Турция.Това не е особено приятно за общността. Днес Давутоглу се обади, ще дойде на 15 декември, за да обсъдим границите. В момента сме изключително добре поставени”.

 

Имаме голям шанс да направим газовия хъб. След няколко дни ще подпишем с гръцкия министър в МС за интерконектора. Ако успеем да докараме и руски газ до Варна, където ще ни се плаща такса, така ще си купим тръбите. Може и каспийски газ да си докараме, надява се премиерът.

 

Пресилено нападнах служителите на аерогарата за терминал 1, но абсолютно справедливо. Слагаш четири пожарни, заграждаш, през това време нашите служби за сигурност действат. Гражданите гледаха Биг Брадър. Поне чаршаф да бяха сложили, че да не се гледа, обясни гнева си Борисов за проверката на терминал 1.

 

Той обясни защо се говори за уволнение на Христо Иванов. „Той с репликите си: „Аз съм гарантът за съдебната реформа”, обижда парламентарните групи. Аз не си позволявам да говоря така.  Вместо да търсим обединение, чувам: „Само този може да прави това. Стабилен е столът на Христо Иванов, но той си го прави нестабилен. Всеки ден води войни”.

 

Боричканията в РБ не дават възможност на опозицията да се изяви. Аз вече не знам кой какво иска. Това, което сме постигнали, е с участието на Кунева, Лукарски, Иванов... Не допускам обаче някой да каже: „Без мене няма да съмне”, аз казвам - и без петел съмва, отсече Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4898 |04.12.2015 ДСБ: Ако Христо Иванов бъде сменен, напускаме коалицията . 1| 5187 |03.12.2015 А. Стефанов за Фрог: С Танев и Иванов РБ си вкарва автогол . 9| 5030 |02.12.2015 Доц. Христова за Фрог: С кебапчета в учебниците се разбива ценностната система на децата . 29| 5615 |02.12.2015 Близнашки: Хр. Иванов е изключително некомпетентен; ситуацията е драматична

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads