Реклама / Ads
63| 6808 |28.02.2014 НОВИНИ

Р. Петров: Няма проблем да осигуря на Борисов физически сблъсък

.
Росен Петров
Радвам се, че Бойко Борисов каза кой ще е следващия вътрешен министър; не искам да падам до неговото ниво. Това е един дебелашки хумор. Аз имам пирон в крака и куцам. Утре, ако иска, Борисов може да каже, че съм сакат. Ако смята, че това е смешно, да го каже, заяви по ТВ 7 Росен Петров.
 

Около Борисов вече няма умни хора, които да му дават акъл. Сега го съветват клакьори, които му говорят: "Браво! Как му го каза!" Това води до самозамайване, констатира Петров и изреди: Аз нямам скъпи часовници. Возя се в обикновена кола. Вчера видях кортежа на г-н Борисов и се смаях. Отпред джипове, бронирани коли, кохорти от охранители. Това е, защото много от българските политици са били участници в престъпния свят, минали са сега от другата страна на барикадата, но продължава да ги е страх, каза той.

 

Няма проблем да осигуря на Борисов физически сблъсък. Може да организираме един боксов мач и да дарим парите на деца. Не знам само, след един такъв мач, кой ще има физически недъг. Няма проблем да направим този цирк. Това е шега, побърза да каже Петров. Именно от Борисов тръгна опростяването на езика в българската политика и в парламента. Не знам, защо Борисов говори тези глупости. Може и да се е изплашил, нямам идея. Вижте го вчера как говори за президента: Докато не му писне, да стои. После аз ще стана! Това е смешно, каза още Петров.
 

Лично мое мнение е, че НС ще изкара до евроизборите и после ще се разтури. Правителството също ще падне. Нали всички твърдят, че правителството не става. Всички искат нови избори, включително и Борисов само за това говори. Ние ще ги осигурим тези предсрочни избори. Не мисля, че "България без цензура" ще прави своя самостоятелна парламентарна група. За повече подробности питайте г-н Николай Бареков. В момента аз изказвам лично мнение, каза той.

Скандалите с наркоканалите водят към МВР. Явно при бившето управление тези канали са били покровителствени. Всяко дете на улицата, всеки сержант в полицията знае, че без МВР да ти разреши, не можеш да продаваш наркотици. МВР не трябва да издава присъди. При предишните управляващи имаше полицейщина. Това е огромна разлика от полиция. Следващият път, в който отида в парламента, ще бъде като депутат, зарече се Росен Петров.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 5589 |27.02.2014 Борисов няма да става президент... засега . 42| 6272 |26.02.2014 А. Гълъбов: Истинският проблем на българската демокрация е БСП . 24| 5192 |26.02.2014 М. Андреев: Няма НС без хора от бившата ДС . 38| 5067 |25.02.2014 Цветанов към БСП: Няма нещо, което да ме прави зависим

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads