Реклама / Ads
78| 5516 |18.05.2014 НОВИНИ

Б.Борисов: Не искам да се боцкам със Станишев

.
Не искам да се боцкам със Станишев. Той иска да се боцкаме, аз обаче не ща. Това каза пред "Всяка неделя" лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който коментира клиповете ва БСП за евроизборите, в който се боксира и се ръга със саби и рапири с червения лидер Сергей Станишев.
 

Като почнат да правят такива клипове? .Един артист като Стефан Данаилов го разкарваха с трамвая. Сега се колим. И мойто сърце е вляво.Важно е лявата китка да не ти е по-силна, да не е мека, коментира още клиповете Борисов.

Той захапа Станишев още за строителството на Белене, където една година не е сложена една тухла. Той опроверга думите му, че са унищожили енергетиката и напомни, че са похарчени 14 млн. за референдум и не се стигна до нищо.

Когато получа финансовите баланси на НЕК, ще ги изнеса на табла, да се види какво е било положението за периода на ГЕРБ сега – цени, инвестиции, дългове, каза лидерът на ГЕРБ.

Според него, БСП никога няма да се заеме със строителството на втората АЕЦ в Белене, но това се използва поради пристрастието на хората от Северна България към проекта.

Той заяви, че медийната кампания на неговата партия е семпла, понеже нямало пари и предпочитал да ги дава за благотворителност.

 

Борисов заяви, че вотът на недоверие срещу правителството дошъл случайно. От ГЕРБ поискали разчетите на НЕК, но 20 дни те още не били предоставени. Затова опозицията се забавила с внасянето на вота и на мотивите към него.



Заради магистрала "Струма" ще върнем 400 млн. евро, обърна внимание  той. Той обърна внимание и на километричните опашки по пътищата, като каза, че ако са на власт биха започнали строежа и  на магистрала "Хемус"

Ще фалират общините със санкциите които наложиха, посочи Борисов и даде пример с община Костинброд.

Социалистите са като Колумб,  не знаят къде отиват, ръчна Кеворкян лидера на ГЕРБ с думи на Жан- Клод Юнкер. .А нашите знаят къде отиват - в Брюксел като евродепутати.Аз знам къде отивам. Ако ми се даде повторна възможност, ще довърша това, което правихме - магистрали, ж.п. линии, зали, училища, посочи Борисов.

България има сили да бъде една средноевропейска страна. Спокойно може да бъдем като Чехия, Унгария и Полша.Младите трябва да се учат и квалифицират и много работа, това е спасението.Ние не обещаваме, няма "ще" като другите партии.Трябва да се съсредоточим в учение, квалификация и работа, за да има за пенсии и заплати, завърши той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 5628 |16.04.2014 Флоров след делото на Цветанов: Няма да отговарям, защото не искам . 48| 5693 |10.04.2014 Б.Борисов: Шмекерските номера на Миков и БСП не минават . 42| 5071 |24.03.2014 Б.Борисов: Мая Манолова направи закон само за тези избори . 14| 5797 |18.03.2014 А.Мерджанов: Ще искаме оставки за виновните по случая „Лясковец”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads