Реклама / Ads
31| 6858 |12.02.2022 НОВИНИ

Борисов ”плаши гаргите” със списъка на Петков: Така е било и през 1944-45 г. – по списък са изтрепали цвета на нацията

.
Бойко Борисов и Кирил Петков Източник: БГНЕС
Бившият премиер Бойко Борисов коменитра казаното от министър-председателя Кирил Петков, че лидерът на ГЕРБ присъства в списъка с 19 имена, който съпредседателят на ”Продължаваме промяната” занесе при разпита си в прокуратурата. ”Така е било и през 1944-45 г. – по списък са изтрепали цвета на нацията. Така ще коментирам списъка – с шега и закачка”, каза Борисов.
 

„Създават какафония и хаос. Как ще го оправят следващите? Първо трябва да намалят разходите, после да компенсират за цените на тока и газа”, каза още Борисов.


„Държавният дълг сега расте. Взимат се милиарди, които ние трябва да връщаме. Капанът е огромен”, допълни той пред симпатизанти на партията в Сливен.


Борисов подчерта, че от ГЕРБ са против "побългарения зелен сертификат". Той упрекна правителството и за начина, по който се справя с ковид кризата.


Аз съм убеден, че по време на нашето правителство избрахме най-добрите самолети за България, Ф-16, чисто нови. Настоявам в бюджета депутатите да вкарат парите за втората част на ескадрилата", това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг по темата с американските изстребители. "Ние не сме сключвали договор с фирма. Договорите са между правителството на България и правителството на САЩ", подчерта той.


"Има чисто обективни фактори, които забавиха самолетите. Ние, за да имаме преди други държави най-добрия самолет, платихме на 100% първата половина на ескадрилата, за да не може сегашното правителство да се оправдава ,че няма пари. Платихме дълга на КТБ, платихме дълга на руските реактори, платихме парите на американските централи", добави лидерът на ГЕРБ.


"Асен Василев все едно е ранния Дянков. Имам въпрос към Петков, но едва ли ще то питате: Защо енергийната комисия засекрети своето заседание за "Булгаргаз"? Какво тайно имаше на тази комисия?, пита Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 7449 |12.02.2022 Премиерът Петков: В списъка за корупция са Бойко Борисов и Владислав Горанов . 12| 4206 |11.02.2022 За 57 дни на власт Петков е бил повече в парламента от Борисов за 12 г. . 9| 16969 |06.02.2022 Енергиийният министър: Борисов и бивши министри преписват като ученици. Грешно. . 19| 14819 |05.02.2022 Мария Капон: Борисов отново бе обслужен от Румен Овчаров по темата “Булгаргаз”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads