Реклама / Ads
78| 5985 |26.10.2013 НОВИНИ

Борисов: И луната да окупират, за Орешарски и компания няма значение

.
Бойко Борисов
Най-доброто е веднага да се сформира служебен кабинет. България трябва да спре да очаква помощ от ЕС за бежанците. Противоестествено е ДПС и „Атака" заедно, констатира Б. Борисов.
 

Ако ще да окупират и луната, за Орешарски и компанията, която представлява, за съжаление, за тях е без никакво значение, коментира Бойко Борисов окупацията на Софийския университет. Това не са хора като нас, които заради хиляда души на Орлов мост да си подадат оставка и да искат държавата да е мирна и народът да ни подреди още веднъж. Въпреки че народът пак ни подреди като първи, тези се държат като победителите на изборите. Затова населението бушува, заяви Борисов.
 

Противоестествено е ДПС и „Атака" заедно, Волен Сидеров да крепи ДПС на власт. БСП, която е прекръстила българските турци, да е в коалиция с тях, това са все едно орел, рак и щука, събрани заедно и всички се гордеят с това, че ГЕРБ не е на власт. Защо, коя е гордостта? Че ГЕРБ прави църкви, магистрали, мостове, толкова неща, констатира Борисов.

Най-доброто е веднага да се сформира служебен кабинет, защото няма смисъл да повтарят постоянно, че искат оставката на Орешарски. Моята баба за последен път беше на 74 години, когато ме накара да отида да копаем картофите на село и на мен не ми се копаеше, обаче тя ме накара, заяви той Борисов повод нежеланието да се подаде оставка.
 

България трябва да спре да очаква помощ от ЕС за бежанците. Тактиката на съюза е колкото може тези хора да стоят в близост до родните места, за да могат след това да се приберат и да живеят там. Европейската солидарност се отстоява от съответните длъжностни лица, които отиват там. Дали да се приемат на квотен принцип, дали да остават тук, за колко време, колко пари самата комисия да даде, затова преди няколко дни говорих в Брюксел какво трябва да се направи, обясни още Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 6116 |25.10.2013 Вицепремиерът Златанова за Борисов: Излагаме се като българи с мораториума . 43| 5673 |19.10.2013 Борисов: Орешарски е неопитен, тотален хаос с бежанците . 53| 5108 |18.10.2013 Борисов: Всяка обида от Сидеров е комплимент за нас . 36| 6200 |16.10.2013 Бойко Борисов: Следващият вот на ГЕРБ ще е за култура

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads