Реклама / Ads
34| 4573 |29.05.2021 НОВИНИ

Борисов: Най-вероятно ще съм изял някой. На филета. Само това не са ми пришили

.
Лъчезар Борисов, Костадин Ангелов, Бойко Борисов, Томислав Дончев Източник: Facebook
„Като чувам, най-вероятно ще съм изял някой. На филета. Само това не са ми пришили. (Борисов да внимава повече с изявленията, да не се окаже вярно...) Фабрикуват в момента, трябва да направят нещо, за да избягат от това, в което се натикаха. Така бившият премиер Бойко Борисов коментира заявката, която служебният вътрешен министър Бойко Рашков, че ще подаде сигнал в прокуратурата срещу него до края на следващата седмица.
 

Припомняме, че снощи Рашков обяви и причината – сигнал, който е получил за прикриване на престъпления и заплахи към главния свидетел на тези престъпления.

 

“Бойко Рашков заяви пред мен, че Борисов заплашил бизнесмен, че близките му може да ядат неговото месо, без да разберат”, пък разкри Сашо Диков пред Евроком, споделяйки детайли от интервюто му с служебния вътрешен министър.

 

Изявленията на Борисов идват по време на Фейсбук излъчване по „Севда ТВ“, което уж има за цел да представи младите „гербери“. Картинката беше трагикомична – Най-отпред се бяха наредили „четиримата големи“, бейовете – Бойко Борисов, Томислав Данчев, Лъчезар Борисов и Костадин Ангелов. Срещу тях – армия от млади герберчета.

 

Той посъветва младежите да не са толкова стегнати, да не се притесняват и да са по-отпуснати. „Най-много да дойдат да ме арестуват“, опита се да се пошегува експремиерът и добави: „Когато това се случи, ще дойдете пред ареста, ще донесете хляб, вода“. После подкани арестуващите да идват по-рано, че му предстоят пътувания из страната. Шегичката бе посрещната с нервен смях.

 

В коментар за подслушваните политици, Борисов отчете, че все още няма доказателства, а хората вече не вярвали на обвиненията.

 

„До ден днешен няма нищо реално, защото не е имало. Толкова се объркаха и паникьосаха, че трябва бързо да зашият нещо, да направят компилация и да направят нов Костинброд. Цяла седмица не казват нищо кой е подслушван, с престъпници ли е разговарял, за да е прихванат. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно“, заяви Борисов.

 

„Обръщам се към демократичната общност - сега може да ви е приятно, че бият само по ГЕРБ, но ще дойде и вашият ред. Така сме паднали под турско робство, един по един са падали градовете и другите не са им се притичвали на помощ“, отбеляза още той.

 

Борисов включи и „Турски поток“ в разговора, като се похвали колко много се е борил с „предателите“, които не искали да се построи продължението през България. „Всичко ние сме ви построили и оставили на вас, младите хора! Тези тръби са ваши! Ще имате приходи от тях десетилетия напред“, нескромно заяви Борисов, без да се спира на „подробности“ като цената на проекта или газа, който минава по него.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 3627 |26.05.2021 Бившият шеф на ДАНС повтаря Борисов: Уволниха ме заради шпионските скандали . 26| 10922 |15.05.2021 Миролюба Бенатова за Борисов: Вероятно е успял да заблуди обществото, лъжейки го красиво . 23| 8335 |13.05.2021 Илиян Василев за Борисов: При първа възможност умрялата лисица отново ще търси реванш . 7| 3191 |12.05.2021 Стрелбата в столичното метро - със законен пистолет. Най-вероятно е битов конфликт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads