Реклама / Ads
20| 5793 |15.07.2021 НОВИНИ

Викнали Борисов по сигнал, че щял да яде някого

.
По три сигнала е бил разпитан Бойко Борисов в ГД “Национална полиция”. Бившият премиер бе посрещнат и изпратен от изявени бойковисти, които се вдигнаха на протест в негова защита и срещу “болшевизма”.
 

На фона на бурни скандирания “Бойко! Бойко!” Борисов обясни: “Викнаха ме по сигнали за заплаха, че някой ще го ям”. ФрогНюз припомня, че причината за този разпит дойде след поредния скандал, случил се непосредствено преди изборите. Тогава служебният вътрешен министър Бойко Рашков заяви, че е получил сигнал, че Борисов е спасил свой министър от влизане в затвора, като е оказал натиск върху свидетел по дело. 

 

Случаят е от 2009 г., когато на власт е първият кабинет на Борисов. Служебният вътрешен министър разказа за своя среща с анонимен свидетел, който твърди, че Борисов го е заплашил, че близките му могат "няма да разберат, ако ядат неговото месо". 

 

ФрогНюз припомня, че лидерът на ГЕРБ се яви на разпит в “Национална полиция”, след като преди два дни стана ясно, че е бил привикан от служебния вътрешен министър Бойко Рашков. Според лидера на ГЕРБ обаче тези сигнали били на база “някой нещо чул”. 

 

Докато журналистите се опитваха да задават въпроси, множеството ги надвикваше със скандирания и отговори не бяха получени. ФрогНюз припомня още, че това не е първият път, в който лидерът на ГЕРБ е привикан на разпит. Досега обаче такъв шум около него не се е вдигал. Подобни циркове нямаше, когато Борисов бе разпитан по линия на скандалните разкрития за къщата в Барселона и Мата Хари. Никой не разбра кога точно бившият вече премиер е отишъл в специализираната прокуратура и е дал своите показания. Станислав Недков - Стъки и цялата клика не направи панаир от едно иначе рутинно викане. Изниква въпросът - означава ли това, че тогава разпитът на Борисов в спецпрокуратурата е бил само формалелн и това е било известно, след като не е имало никаква опашка след него. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 4617 |15.07.2021 Бойковисти посрещнаха Борисов преди разпита му в полицията . 57| 13869 |14.07.2021 Да изпозлваш снимка на загинали астронавти - поредното доказателство за моралното падение на Борисов . 29| 5218 |14.07.2021 Борисов: Няма да подкрепя Слави по никакъв начин. Ако получим мандата - връщаме го веднага . 6| 7126 |14.07.2021 Димитър Манолов: Най-голямото шоу е Борисов и ДПС да подкрепят кабинета на ИТН

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads