Реклама / Ads
11| 4526 |09.03.2016 НОВИНИ

Борисов се обясни в любов: Радан Кънев го обичам много

.
Бойко Борисов
Радан Кънев го обичам много, но докато не станат наясно със себе си, защото действително имат раздвоение, няма как да са управляваща опозиция. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов, предаде Фокус. Премиерът даде за пример това, че Радан Кънев е отишъл при президента с Реформаторския блок, а на другия ден казва, че е опозиция.
 
"Реформаторският блок част от управлението ли е или не е? Каква е това поведение? Това е все едно да направя в парламента опозиция на управлението на ГЕРБ. Няма логика това, което правят", категоричен беше той. На въпрос защо му обръща толкова внимание, премиерът заяви, че прави това защото Радан Кънев всеки ден от сутрин до вечер е по медиите и само коментира ГЕРБ. "Всеки ден единствено ГЕРБ му е в устата и аз затова му отговорих. Да сте го чули да говори за БСП нещо?", заяви Борисов.

"По каква линия ме обвързват мен с Прокуратура, с държавното обвинение или с когото и да било? Те всеки ден дават пример един на друг с всичките си декларации, политически изказвания и атаки. Кое е лъжа питам? Нима тези речи и всичко това, което се пише с едни и същи думи не говори", заяви Борисов във връзка с изказването на Радан Кънев, че премиерът лъже, че Върховният касационен съд и Софийският градски съд са на Кънев. Попитан с какво Висшият административен съд му харесва повече, отколкото другите, Борисов заяви: "Ясно и точно казах парламентът да им направи законите, държавата да им направи сградите, а съдиите и прокурорите да си оправят съдебната система. Да оставим Екатерина Захариева, да се отдръпнем всички на страни и съдиите и прокурорите да си направят реформата, защото те самите са достатъчно интелигентни хора, за да разберат какво очаква народът и Брюксел от тях. Аз съм се отдръпнал. Да се отдръпнат и другите", призова премиерът.

На въпрос дали ще каже кой му прати СМС-а по време на заседанието на ВСС по казуса "Яневагейт", Борисов отговори: "Ще кажа - Яне Янев".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5531 |09.03.2016 Борисов: Тече проверка по поръчката, възложена на "Водстрой 98" за охрана . 25| 4276 |09.03.2016 Борисов се появи на делото срещу Станишев . 12| 4278 |08.03.2016 Управляващите ще изберат нова КЗК, въпреки Борисов . 22| 4979 |08.03.2016 Борисов: България е еталон как се пази шенгенска граница

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads