Реклама / Ads
32| 6364 |21.09.2020 НОВИНИ

Борисов пак се метна на джипа. Посрещат го с аплаузи и скандирания ”Бойко!” в Ловеч

.
Бойко Борисов и кметът на Ловеч, Корнелия Маринова
Зачестиха премиерските включвания от джипа през последните няколко дни. Днес Бойко Борисов отново се качи на возилото си. Заедно с него бе и верният му спътник - зам.-министърът от МРРБ Николай Нанков.
 

Борисов инспектира строителството на новата пътна връзка с АМ "Хемус" край Плевен. 

 

Премиерът покани и Discovery, за да снимат строителството на АМ “Хемус”. Според премиера проектът на магистралата е толкова грандиозен, че заслужава вниманието на научнопопулярния канал

 

Борисов бе посрещнат с бурни овации в Ловеч, за разлика от вчера, когато премиерът отиде на посещение във Велинградско, но бе освиркан от протестиращи.

 

“Здравейте!”, извика Борисов и последваха бурни аплодисменти и скандирания “Бойко!”.

“Много ясно се вижда едните, които работят какво правят, и другите какво искат. Не се оплакваме. Ако са им по-добри програмите, народът ще ги избере, има избори след месец и половина. Всеки има право на действие, когато е в рамките на закона”, коментира Борисов по време на живото излъчване във Facebook.

 

Именно от там през последните месеци Борисов управлява държавата. Това е и една от острите критики срещу премиера, който от над два месеца не се е появил на работното си място.

 

"Нека си прожектират филмчета, няма лошо", отсече Борисов. На призив от местни граждани, дошли на място, "да не се предава", премиерът отговори: "На кой да се предадем. Ние искаме, но няма на кой!", отсече премиерът, а думите му бяха посрещнати с поредни овации и скандирания.

 

Припомняме, че подобен театър се разигра по време на една от визитите на Борисов във Враца в края на месец юли.

 

“Уникално съоръжение! Не може да си представите какво правят българските строители! И местните ги качете и ги закарйте да видят. Северозападът западнал…”, коментира Борисов

 

“Няма да бъде повече, благодарение на вас!”, заяви кметицата на Ловеч Корнелия Маринова.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 8001 |21.09.2020 Арман Бабикян: Протестът изхвърли Борисов зад Околовръстното шосе . 7| 11394 |21.09.2020 Испания не казва разпитван ли е Борисов за ”Барселонагейт”. Разследването продължава . 52| 7378 |20.09.2020 Цветанов: Борисов няма да бъде следващ премиер на България . 19| 8208 |20.09.2020 Ден 74: Протестиращи - ще останем до оставката на Борисов, без значение дали ще има дъжд, сняг и студ! /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads