Реклама / Ads
44| 7814 |03.11.2023 НОВИНИ

Борисов пак обърна палачинката. Застана зад Терзиев

.
Буквално в последния момент Бойко Борисов застана зад кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София. Смяната на плочата идва малко след като лидерът на ГЕРБ призова да се гласува за Ваня Григорова, а после обясни, че се бил “пошегувал”. 
 

На последната си предизборна сбирка той се обърна лично към ПП-ДБ, Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов и има каза, че още имат време: 

 

"Обръщам се към всички софиянци: Ние трябва да подкрепим кандидата на правителството. Колкото и да не ни е отвътре. Да видим тогава какви мнозинства ще направят в Столична община. Но ще питам всеки ден Кирил Петков, ако направят уйдурма в СОС. И се обръщам към Христо Иванов и Атанас Атанасов - още имате време. Така, както аз изнасилвам партията в момента, обърнете се и ще видим във вторник - дали сте били искрени в своя пост и ако сте играли срещу нашите кметове, то ще ви се върне", заяви Борисов.

 

Борисов е на последна предизборна сбирка в Самоков в последния ден от предизборната кампания преди балотажа в неделя. Само преди дни той застана зад думите на техния кандидат за кмет Антон Хекимян, който постигна плачевен резултат на първи тур и отпадна от балотажа. 

 

”Няма по-лошо от това да направиш нещо непоискано - добро или подкрепа, така че ние в София сме на балотаж за районни кметове, там ще сме активни; и както Хекимян каза - ”По-добре държавна собственост, отколкото държавна сигурност”. Нека избирателите гласуват по съвест на балотажа в София”, каза Борисов преди два дни. 

По-късно заяви, че се е пошегувал, а лидерката на левицата Корнелия Нинова междувременно отказа подкрепата и я определи като “абсолютно неприемлива”. Според лидера на ГЕРБ обаче, тя се “уплашила”. 

 

Сега според Борисов на балотажа в София ще се прави избор между “червено и тъмно червено“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4672 |03.11.2023 “На тебе една, на мене една”: Ще касират ли частично изборите заради машинации? . 5| 5087 |03.11.2023 И Асен Василев не е говорил с Йоловски, не знаел кой и защо го заплашвал . 4| 5353 |03.11.2023 Казусът с доклада на ДАНС за машините стигна до Европейската комисия . 75| 5352 |03.11.2023 Кирил Петков се обърна към СДС, Синя София и ГЕРБ: Десни хора, събудете се - през 1989 г. Васил е бил на 11 години!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads