Реклама / Ads
3| 4691 |17.04.2008 НОВИНИ

Б. Борисов посъветва Станишев да се отърве от партньорите си

.
Досега Станишев обирал негативите на партньорите си и щял да влезе в избори като след Виденовото управление, ако не вземе мерки да се отърве от тях. Борисов също имал интересна информация по дати и часове.
 

Г-н Петков явно се е уморил да върши работата си и затова подаде оставка, допусна Б. Борисов, кмет на София и неформален лидер на ПП ГЕРБ. Липсата на обявена на всеослушание конкретна причина за тази оставка я лишавала от възможността за коментар. Интерпретациите за Станишев като за силов премиер трябвало да се разбират по посока на това, че той насила се опитвал да задържи Р. Петков във властта, давайки му възможност да формира следващата коалиция, като участва в преговорите за нея. Борисов посочи, че Станишев е плах в опитите си да демонстрира сила, особено пък към силните хора в своята партия, още повече че наесен му предстоял конгрес и сега той по-скоро правел маневри, отколкото истински силови действия.

По отношение на случващото се в МВР, Борисов заяви, че там се вършат жестоки неща, като например изваждането на ДОТИ и ДОИ от настоящата система. Оказа се, че и кметът на София разполагал с получена информация по дати и по часове за конкретни случаи и лица, но като дисциплиниран офицер ще я предаде лично на г-н Сертов, включително и за да го тества според предприетите действия дали шефът на ДАНС е политическо назначение, или ще предприеме адекватни действия.

Борисов посъветва Станишев да се отърве от коалиционните си партньори по места, защото те му носели пасиви - в смесените райони ДПС, в големите градове - НДСВ. В противен случай Станишев щял да влезе в следващите избори като след Виденовото управление. В момента всъщност Станишев търсел елегантен начин да прехвърли негативите върху партньорите си.

Лидерът на ГЕРБ обяви, че вотът на недоверие се е увенчал с успех, защото партията му всячески го е подкрепила.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4684 |17.04.2008 Станишев забравил телефона на царя . 7| 4553 |09.04.2008 Бойко Борисов и Волен Сидеров запяха на един глас . 14| 4860 |07.04.2008 Петков привикан от Станишев за убийствата в София . 20| 5370 |06.04.2008 Б.Борисов: Станишев не разбира какви вреди нанася на държавата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads