Реклама / Ads
3| 6739 |02.10.2016 НОВИНИ

Борисов: Аз - президент на следващите избори!

.
Бойко Борисов
Искам да благодаря на нашата ИК, защото бяхте достатъчно дискретни и опазихте тайна, заяви в НДК премиерът Бойко Борисов. За разлика от другите партии, който и да извадим, ще се получи вакуум. Това води до избори след това и харчене на държавна пара. Ние сме отговорни, честни и почтени.
 
В различните държави президентската институция работи в синхорн с парламента и премиера. В едни държави силните фигури са президентите, в други премиерите. При нас е малко обратното - днешната двойка, която излъчим, за която ще работите, вечерта след изборите трябва да заяви, че не е от нас. Това не е ли лицемерие, попита той.

Като върховен главнокомандващ президентът има до себе си премиер, военен министър, началник-щаб, във външната политика има до себе си външен министър и премиер, каза още той.

След това изреди успехите в управлението на ГЕРБ и заяви, че критиките били градивни.

Аз да стана президент, в тази обстановка би било равно на дезертьорството. Да, за политическо дълголетие, това е вариантът. Но толкова хора имаме. Моето дълголетие е силата на ГЕРБ, не постът, а силата на направеното. След мен идваше Фандъкова, тя печели от раз, дори опонентите го знаят и страхът от нея е голям. Доказа се като добър кмет. Издигането й обаче води до избори в София, ново харчене на пари, нестабилност. В София ми е по-важна. Томислав Дончев, малко намръщен, но ми е моторът и генератор на идеи в МС. Това ми е най-лесният човек за работа, разбира от половин дума. Митко Николов преобрази Бургас, от едно село стана най-хубавият град. Но пак трябва избори, харчене, аргументира се той. Крайно време е нацията да има майка, каза Борисов.

Накрая Борисов заяви - На следващите президентски избори ще бъда аз кандидатът. Ето сега го казвам пръв, за да не ни обвиняват пак, завърши Борисов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4267 |02.10.2016 Кадиев: Гнус ме хваща от бюлетината за президент . 3| 7891 |02.10.2016 Кошлуков: Кекави са сегашните кандидат-президенти . 5| 4864 |01.10.2016 Радев: Няма да търся разширяване на президентските правомощия, а уплътняването им . 7| 5070 |01.10.2016 Борисов: Българинът помъдря и аз съм спокоен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads