Реклама / Ads
0| 7352 |10.07.2022 НОВИНИ

Ботьо Ботев: Случаят със Семерджиев е фрапантен и знаков

.
Ботьо Ботев
Недопустимо е това /бел. ред. колата на Георги Семерджиев/ да стои там при един тежък случай. Този автомобил, кой може да гарантира, че до него няма да има хора. Това каза топкриминалистът Ботьо Ботев по НТВ.
 

Отдавам го на шока и ситуацията. Самият случай е фрапантен, знаков.  Редно би било да е на место в НСлС и да е обезпечено с оглед да се извършат всички действия. Това може да се използва от адвокатите. Трудно би се измъкнал дори от една перфектна адвокатска защита. 

 

При него това е фрапиращо. Без помощ и подплата, затаяване на някои неща, не може да стане. Той е бил прикриван. Когато ползваш човек, който помага на службите, каква е превенцията?! Този човек да е полезен, но не и вреден, по отношение на това, което трябва. Най-вероятно е имало чадър.

 

Само той ли е? Ако погледнем в околността, ще видим и други работи - безхаберие, безнаказаност, никакъв контрол на службите.  Друго обяснение няма. Каква е ролята на тази полицайка?! Още преди да се даде гласност, протече информация, че в колата е имало жена. Ако е полицайката, тя е извършила престъпление, тя е прикрила престъпление. А никъде не се говори, дали тя е била в колата. 

 

На мен ми е обидно, че една такава девойка може да е служител на МВР. Явно тя е работила с хора. Вижте й само външния вид. Нека да оставим службите да си свършат работа. Не може да говорим, че всички са пробити. Това е абсурд. 


Въпросът е не да провеждаме превенция на следващия ден. Тя трябва да е непрекъсната. Станаха много подобни случаи, буди се обществена значимост. В редица знакови случаи всичко се замита и няма практически резултат на превенция и наказание според закона. 

 

Да вземем Йоско от Сливен. Той направи катастрофа пиян. Е? Задържан, ходеше с количката, болен. Какъв е резултата?!  Подобна е катастрофата със сина ми /бел. ред. синът на Ботев загина при катастрофа преди 4 години/ - шофьор наркозависим, фронтално се е насочил към колата на сина ми. Случаен е инцидента. Винаги съм обективен. Той се измъкна, грабежи, изкараха го психично болен. Баща му му помогна.  Познавам го много добре, той бе плод на раждащите се организации. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3161 |07.04.2022 Правосъдното министерство: Случаят със заплахата срещу магистрат да не се политизира . 0| 7674 |15.03.2022 Проф. Ботев: COVID-19 е тук, но много хора починаха от неадекватна медицинска помощ . 7| 4085 |20.01.2022 Проф. Чавдар Ботев: Неправилното лечение е причина за високата смъртност в България . 8| 4490 |03.01.2022 Проф. Чавдар Ботев: Омикрон протича по-леко

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads