Реклама / Ads
31| 47176 |28.10.2021 ГЛАСЪТ

Брутално: Школата в Симеоново срещу Харвард - само един ще оцелее

.
В Южна Корея още се смеят...
Осмото чудо е на път да се случи и то в България. Бившият министър от служебното правителство и съпредседател на ПП „Продължаваме промяната“ Асен Василев предизвика на публичен дебат експремиера и едноличен лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Поводът – изказване, в което Борисов нарече Василев „неграмотен“.
 

„Г-н Борисов, по повод на Вашето изказване пред медиите от изминалите дни: „Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен.“, Ви каня официално на дебат, в който хората сами да преценят грамотността на всеки един от нас“.

 

Мирише на дуел. Но самият Борисов в понеделник покани политическите си опоненти на открит дебат. "Нека да излезем пред публиката и да кажат какво по-добро могат да предложат. Да посочат какво в нашите проекти не им харесва и какво могат да подобрят. Ние правихме стадиони, училища...".

Василев отговаря на условията, а Борисов получава шанс да го изложи пред цяла България.

 

Самонадеяният Борисов с изказването си в понеделник се простреля в крака. Школата в Симеоново срещу Харвард е зрелище, което българите заслужават.

Сега е моментът Борисов да покаже на своите съпартийци и фенове превъзходството си над тези, които настояват той повече да не помирисва власт. Хайде Бойко, да те видим! Този път няма да ти пускат аванти като на мачлетата и корта…

 

Мечтайте си за голямото зрелище... Борисов няма да приеме поканата за дебат, защото е страхливец. Неговото основно оръжие е „прайм се на прост, щото е лесно“, както обясни в един разговор на главпрокурора Гешев. Ще се скрие, а ординарците му ще залеят с кал дръзналия да го предизвика Василев.

 

Само че унижението на големия бял вожд от Банкя вече е гарантирано.

 

Витали Роник

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 72874 |28.10.2021 Утопична приказка: ”Ало, г-н...”, може да реши всички проблеми на Радев и Петков . 49| 26160 |27.10.2021 Да живее Съветският, пардон, Конституционният съд – най-хуманният съд в света! . 16| 87860 |27.10.2021 Радио ЦРУ описа профила на бизнесмена, изнесъл 21 милиона от България в Дубай . 47| 26491 |26.10.2021 Войната срещу Кирил Петков по казуса „гражданство“ е от страх

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads