Реклама / Ads
6| 3088 |05.02.2021 НОВИНИ

МО в БСП – София: Заставаме зад компетентността и професионализма на нашите младежи - кандидати за народни представители

.
ДЕКЛАРАЦИЯ на Младежко обединение в БСП – София в подкрепа на всички младежи - кандидати за народни представители в 45-тото Народно събрание на Република България
 

При зараждането си, лявата идея е подета и живот ѝ е вдъхнат от няколко по детски наивни, но упорити и твърдоглави млади хора. Мечтата за равенство, за икономическа, социлна и чисто човешка справедливост и братската единност в устрема към постигането на тези мечти са били единствената водеща сила на тези младежи. В смутните минали времена именно този устрем, този плам с пандемична скорост заразил първо неутралните, после недоверчивите, накрая и отричащите. А историята е цикличен феномен.

 

Днешните младежи също се каляваме в тежки времена, съзряваме преждевременно, не просто за да оцелеем, а за да се издигнем въпреки трусовете на съвременния свят. Времето, в което живеем и срещу което се борим, е не по-малко преломно от времената на исторически революции и войни. Историите за вечен мир, благоденствие и ленив просперитет останаха на заден план като заглъхващи митове.

Много хора пропагандират все по-голяма апатия, все по-голямо човешко отчуждение и безразличие. Тук отново се явяваме ние, младежите, със своята енергия и непримиримост, които са ключът към спасението от безвъзвратното изпадане в жизнена летаргия.

Ние от Младежкото обединение в БСП - София, заставаме зад всички наши членове, кандидати за народни представители.

Смятаме, че младите хора в политиката можем да удържим на историческия натиск, защото носим духа на промяната. Така, както удържахме заедно с нашите връстници срещу бича на фасадната демокрация 300 дни на площада, както удържахме на сълзотворния газ и насилието, вързани зад колоните, както застанахме единни срещу властта, за да се борим за справедливост и промяна. Това, което ни водеше, беше една единствена надежда – не може да е все така, и няма да е все така. Тази е промяната, която ние- младите хора можем да донесем.

Заставаме зад компетентността и професионализма на нашите младежи кандидати за народни представители в 45-тото Народно събрание.

Заявяваме активното си участие както в изборите, така и в хода на кампанията. Смятаме, че Mладежкото обединение в БСП - София стана двигател на реализирането на редица успешни кампании, доказахме че можем да работим успешно, както в реалната, така и в дигитална среда.

Вярваме, че датата 4-ти април е датата, на която всички млади хора, независимо от политическите си възгледи, ще се обединим и ще отидем до урните, с което ще надигнем глас. Това ще бъде нашият глас - гласът на промяната!

Време е за справедлива България на младите!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 3483 |03.02.2021 Спаси София: Ремонтите на Фандъкова са поскъпнали в пъти само за една година . 7| 3293 |06.01.2021 ИБ на БСП – София: Трябва да бъде защитено правото на софиянци да почитат паметта на загиналите антифашисти . 1| 3035 |16.12.2020 БСП – София: С 10% да се намали такса ”Смет“ за гражданите . 4| 4235 |02.12.2020 Спаси София: Сериозни съмнения и данни за манипулиран вот в общинската програма „София избира“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads