Реклама / Ads
11| 7506 |11.05.2024 НОВИНИ

Честит юбилей, Оги!!!

.
Огнян Стефанов
Върти се броеницата на времето. Колелото на живота отмерва и ето, че Оги Стефанов празнува днес юбилей - 70 години. Кой да повярва при тази негова енергия и творческа производителност...
 

И нахлуват спомени от миналото - детството и ученичеството в родния Плевен с рисуването и литературата, Лвовската епопея, службата в безсмъртния елховски полк, в легендарния ЦСКА, житие-битие в няколко столични редакции и диря във вестниците "Народна армия", "България", "Стандарт", "Новинар, "Континент" и "24 часа". Следа остави в списание "Български воин" и седмичникът "Торнадо". За да стигне до мечтата на живота му - сайтът ФрогНюз, който създава през 2006 г. И ще остави следи в този нелек занаят като разследващ журналист, главен редактор, издател, писател-документалист.

 

Сайтът ФрогНюз става известен с критиката към властта и разследванията на корупцията по върховете на политическите среди и прокуратурата. Това му печели много привърженици, но и много неприятели.


През 2008 г. преживява страшно премеждие. Спасяват го медиците и Господ. До него са колеги от България и чужбина.

 

Оги не се отказва от занаята и перото му става още по-остро. Топи го в сблъсъци с политически партии и корумпирани лидери, прокуратура и мафиотски кръгове. Нижат се победи и загуби, пропадания и издигания, съдебни дела, разочарования, радости и нови надежди. Най-голямата му награда е признателността на читателите.

 

Огнян Стефанов е автор на шест книги - "Кома", "Мафията от КГБ до ДС", "Господари на моргата", "Интервю с диктатор" , Сянката на прилепа". Последната му книга "Путин, войната и ние", която излезе неотдавна, е книга за обстоятелствата от миналото и настоящето, довели до войната в Украйна, за болните амбиции на диктатора Путин, за проекциите на конфликта в България и малко известни факти за българско-руските отношения.

 

Здрав да си! Бъди такъв, какъвто си, пази и раздавай доброто в себе си! На многая лета!!!

 

Наздраве, Оги!

 

От екипа на ФрогНюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 2675 |10.05.2024 Лорер: За всички европейци е важно да се разбере, че мир може да се постигне само чрез силна Европа . 2| 2820 |10.05.2024 С огромно мнозинство: Общото събрание на ООН подкрепи пълноправното членство на Палестина . 8| 2959 |10.05.2024 Русия е с нов премиер: Путин назначи Михаил Мишустин . 0| 2485 |10.05.2024 Кметът Пенчо Милков отличи със статуетка ръководството на Дунарит за 121 години от създаването на компанията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads