Реклама / Ads
15| 7354 |28.03.2021 НОВИНИ

Честно за гимнастичките, златните

.
Наистина са ”златни”!
Поздравления, скъпи момичета! Направихте това, в което вярвахте, вярваха вашите треньори и много българи. Извоювахте първото място на турнира в София, а в индивидуалната надпревара нашите показаха истински връх и съвършенство.
 

Не разбирам от вашия спорт - понякога ми прилича на цирково изкуство...

Дори смятам, че Илияна Раева прекалява с експонирането му, с присъствието в медиите, дори с документалните филми за момичета по на 17-18 години. Казвах си: Златните, златните момичета – айде стига, има и други спортисти с големи постижения, за които не се говори.

 

Сега се извинявам. След като ви гледах изпитвам чувство на неудобство за съмненията си. Страхотни сте! И не заради рекламата и видеата, заради гръмките думи и „запотените“ журналистически репортажи. Страхотни сте, защото знаете какво правите и как да го направите. Това го могат много малко хора. А дори и да го осъзнават, нямат волята и таланта да го постигнат.

 

Показахте на мъжете в националния по футбол как се воюва за име, отбор и страна. Вместо да пускат пиперливи шеги за многодебитната реклама с Николета и Никито, футболистите ни задължително трябва да гледат и изучават физическата ви подготовка, техническите умения и психическата устойчивост. Защото вие в художествената гимнастика сте това, което са Меси, Роналдо и др. звезди във футбола. Изглежда простичко, но не е.

 

Тази вечер "лъвовете" - казвам го с известна ирония - играят с Италия. Труден мач. Но в него има много шанс и предизвикателства, защото се израства в сблъсък с големите. Каквито нашите отдавна не са.

 

Запомнете Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова. Възпитаничките на Весела Димитрова получиха историческа оценка 44,150!

Запомнете също Боряна Калейн, станала втора и Катрин Тасева – пета в индивидуалната надпревара.

 

Наистина сте „златните момичета“, какво да направя! Освен всичко друго имат големи сърца. Това е положението. В цялата мътилка на всекидневието вашият блясък е с огромна стойност. Давате ни самочувствие, което други се опитват да смачкат...

 

И се пазете от политиците, не вярвайте на щедрите им похвали и обещания. Правят го за себе си, не за вас, повярвайте.

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 3661 |24.03.2021 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Какво е решението за техническите паспорти, които не виждат бял свят повече от 15 години? . 6| 3548 |18.03.2021 Бимбалов: Не е честно да спираме премиера от срещите му с трудовите хора . 5| 3870 |10.03.2021 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Нюансите на американската дипломация . 1| 5861 |24.02.2021 В „Честно казано с Люба Кулезич“: Какви тайни крият чекмеджетата на Люксембург?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads