Реклама / Ads
6| 3670 |24.03.2021 НОВИНИ

В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Какво е решението за техническите паспорти, които не виждат бял свят повече от 15 години?

.
Нова схема за милиони, наречена паспортизация на сградите. Гостува Методи Андреев в качеството си на строителен инженер, но и човек с политически опит, способен да съзре дране на потребителя за сметка на консултанти, близки до властта. Какво е най-доброто решение на идеята за технически паспорти, които не виждат бял свят повече от 15 години?
 

Новите правила за дерегистриране в КАТ и настъпващите екостикери в центъра на София – две новости, които търсят решение на едни проблеми, с потенциал да създадат нови. Гостува председателят на софийския автомобилен ретроклуб Искрен Миланов или както сам се определя – представител на най-многобройната партия в България – тази на автомобилистите.

 

На предизборния кръстопът: среща с Георги Неделчев и Тони Баждаров от „Българския съюз за директна демокрация“ и тяхната икономическа платформа за въвеждане на безусловен базов доход. Една инвестиция в индивида и против ужаса на бедността. Какви са перспективите да бъде приложен и в България смятаният за прогресивен метод на финансиране на обществото след изборите на 4 април?

 

Футболната школа, изградена от нулата и срината пак до там. Гостува пловдивският предприемач Петър Никленов, собственик на „Векта“ – чудото в детския футбол отпреди години. Никленов продължава съдебната си битка да стопанисва базата на футболната школа под тепетата, но под ударите на административната машина.

 

И още един пътепоказател за предстоящите избори: след 21 часа в студиото влиза лидерът на българската демократична общност Господин Тонев, част от коалицията „Ние, гражданите“. Възможно ли е духовното и политическо обновление на България в условията на битуващата формална демокрация. Тонев зове да положим нови темели за разединеното ни общество и за човешките отношения в него.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4020 |19.03.2021 Знаменателен ден: Люба Кулезич има рожден ден, а на ”Хемус” откриват ремонт на тунел, започнал преди години . 22| 8057 |16.03.2021 Миролюба Бенатова към Мария Бакалова: Не чети на български. Ако спечелиш, ще е по-страшно . 5| 3879 |10.03.2021 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Нюансите на американската дипломация . 1| 5863 |24.02.2021 В „Честно казано с Люба Кулезич“: Какви тайни крият чекмеджетата на Люксембург?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads