Реклама / Ads
0| 2818 |24.05.2023 НОВИНИ

В ”Честно казано с Люба Кулезич” на 24 май ще видите...

.
Източник: БГНЕС
Попълването на пъзела по заверата за милиарди КТБ - глозгането продължава до днес. Това е една от темите тази вечер в предаването ”Честно казано с Люба Кулезич”.
 

Ще излекуват ли прокурорската амнезия онези хиляди банкови документи, които вече отработва консорциумът от сдружение "Боец", разследващата медиа "BIRD.BG" и Антикорупционният фонд? Георги Георгиев и Атанас Чобанов отговарят на въпроси на ротационен принцип, но акцентът е върху принципа.

 

Едно конституционно дело, което ще покаже дали съдът може да предпази обявените за независими органи за отчет на властта или ще позволи да бъдат употребени за политическа репресия по почина на добре познатата ни прокуратура. В студиото на "Честно казано" влиза Цветан Цветков, човекът, който оглавяваше Сметната палата преди да бъде неочаквано и светкавично "отстрелян" от целевата коалиция с хартиен прякор.

 

София - световна климатична столица. Едно престижно решение, което може да стане факт още идния месец юни. Възможно ли е следващите решителни мерки за бъдещето на климата да бъдат взети не в Глазгоу или Шарм Ел Шейх, а някъде тук, където България все още е красива. Гостува известният банкер Мартин Заимов в дългогодишното му качество на обучител в сферата на образованието, известно като "климатична фреска".

 

В Деня за просвета, за култура и за книжовност, викаме "Да живее България!" и слагаме началото на отвоюването им от лапите на отмъстителни чиновници и политически емисари. Висят поне 10 въпроса, които зададоха през седмицата театралните пилигрими, за Народния театър. А знае ли отговорите? Питаме Валери Йорданов, режисьор, актьор и един от инициаторите на новосъздаденото движение за култура.

 

“Честно казано с Люба Кулезич” всяка сряда от 20.00 часа по телевизия Евроком.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2583 |17.05.2023 В ”Честно казано с Люба Кулезич” на 17-и май ще видите... . 1| 2595 |10.05.2023 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Ще има ли българската АЕЦ модерни системи за сигурност . 0| 2776 |03.05.2023 В сряда, 3-и май, в ”Честно казано с Люба Кулезич” ще видите... . 1| 2748 |28.04.2023 ООН предупреждава за нарастващата безнаказаност в Судан: Много сме разтревожени от бягствата от затворите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads