Реклама / Ads
0| 3005 |07.09.2022 НОВИНИ

В „Честно казано с Люба Кулезич“: България – енергиен център, но и „плацдарм“ за руската енергийна война срещу Европа

.
Източник: стопкадър, Евроком
България като енергиен център на Балканите, но и като „плацдарм“ за руската енергийна война срещу Европа. От къде дебнат сенки на родните колаборационисти? В студиото влиза енергийният експерт Иван Хиновски от Български енергиен и минен форум, а от чужбина се включва експертът Стефан Гамизов, който пръв заговори за проблемите в родната енергетика, подложена на огромен корупционен лобистки и политически натиск.
 

Министерството, което събаря правителства, включително предходното, и критикът, който посочва пробойните, включително законовите. Как изглеждат възможните решения, когато бившият зам.-министър вече е министър, а проблемите са все едни и същи май. Насред върволица от нови проверки и от познати констатации в „Честно казано“ гостува арх. Иван Шишков.

 

На предизборния кръстопът ви срещаме с Вера Иванова – една от майките на инициативата „Системата ни убива“, и с Мартин Мартинов – благодетелят, който храни безплатно в ресторанта си хора в крайна нужда. Двамата се впускат в надпреварата за 48-ия парламент, за да превърнат благородното си дело досега в държавна политика в бъдеще. Ще намерят ли съмишленици?

 

На финала ще ви срещнем с единствения двукратно трансплантиран българин, който над седем години доказва, че донорството означава живот. Георги Пеев катери планини, гмурка се под вода и превръща подвизите си във витрина за трансплантационния проблем, който в България се задълбочава от години. Дали е цивилизационен или банално-корупционен – това ще разберем, само когато заприличаме на съседните държави поне.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2828 |27.07.2022 В „Честно казано с Люба Кулезич“: Има ли политически натиск в новата заявка за протест на могъщите пътищари? . 0| 3378 |13.07.2022 В „Честно казано с Люба Кулезич“: Бунтарят и партийните „лейтенанти“ . 0| 2863 |06.07.2022 В „Честно казано с Люба Кулезич“: Шпионска „детоксикация” или настъпена дипломатическа мотика? . 0| 3026 |29.06.2022 В „Честно казано“ с гост-водещ Катя Илиева: Механизмите на влюбване и развод в хлъзгавата политика

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads